Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Lora naplója


Linnlou [245531 AL], gazdája Lora
Studio

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/245531
Studio

Huhh...mozgalmatos egy tegnapom volt:) Kissé sok ellentmondással:P
Mindenesetre jó tapasztalni, hogy vannak még JÓ emberek, akiknek lehet nagyonnagyon hálásnak lenni. Valahogy mindig olyan szomorú vagyok, hogy belőlem hiányzik a legtöbb ilyen nemes tulajdonság...:S
Nahh, szal miután leszüreteltük az egész hegyünket, vééégre volt alkalmunk egy szokásos, de szokásosnál jobb hnagulatú fellépés után belehelyezni produksönünket az eredetileg megálmodott helyére:) (studio 4everxD) imádom azokat a helyzeteket, amelyek anniyra eltérnek a szokásostól, hogy az emberben keltenek valami olyasmi érzést, hogy érdemes azurét dolgozni, hogy részünk lehessen hasonlóban. Pl. az elit szórakozóhely ruhatárjában kézzel való zabálás, "elvegyülés" egy semekkora ruhában a vendégsereg között, bármiféle szégyenérzet nélkül felfekvés a bárpultra, és véégre egy olyan tánc, amilyennek lennie kell:) Imádom azt is, amikor megbecsülik, amit csinálunk (pl. egy-két koktél formájában).
Szóval egy kellemesen eltöltött ki este volt, ahova belefért egy-egy hosszabb beszélgetés, nevetés, egy kis zene, egy kis tánc is...) Szóval minden,ami egy kellemes szombat estét még kellemesebbé tehet:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat