Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Tibor (E) naplója


Elementár [98421 AL], gazdája Tibor (E)
2006-11-02 :))

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/98421
2006-11-02 :))

2006-ban ez a 3. beírásom ide. :-) :-P Kicsit gáz, de azért próbálok sok mindent leírni.

Ez év félidejében elkezdtem dolizni a Zepternél - volt több kudarcom, és lehetőségem a fellendülésre; nos, úgy érzem, ez mostanában fogja elérni a csúcspontját, azaz elindul végre fellendülésem a munkában. :o) Eddig félholtként dolgoztam, most, úgy érzem, képes leszek rá jobban odafigyelni. Miért érzem így? Talán a tél miatt. Szeretem a telet, ekkor is születtem, és mostanában több áldást érzek az időben, a világban, mint nyáron éreztem. Remélem, életem is haladni fog már!
Sok emmberrel megismerkedtem közben, pár elment, de pár megmaradt, párat jobban sikerült kiismernem, s ezzel egyidőben fejlődött az emberismeretem is. :-)
Ma már havazott az országban valahol!! Budapesten nem havazott, de a kereskedelmi csatorna jó húzásnak vélte elsütni, hogy a meteorológusok szombatra várják a nagy havazást. Szerintem, ez kamu. A meteorológusok hülyeségeket "jósolnak" meg a tv-k időjárásjelentéseiben. De állok elébe, csak a hajléktalanok ne fagyjanak meg! Ma este 8 után már -1 fok volt kint. Megjött a zimzirí! :o)) A lilla szín jó is hozzá. ;o)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat