Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Laci naplója


Spocky [17289 AL], gazdája Laci
2004. augusztus 21.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/17289
2004. augusztus 21.

Kezdek bepipulni.még mindig nincs fekete.mással meg nem akaródzik írni,de valahova ki kell ezt nyögjem.asszem a bególyózás már megvolt,de mégis van egy olyan érzésenm hogy most kezdem.erre utal a tegnap estém is,de kezdjük az elején.
18:30-elindulunk a vasútállomásra,de vonat nem jön.Irén(anyám barátnője)elmegy megnézni hogy lesz-e vonat.Na kiderül,hogy nem lesz.oké,felszálltunk egy buszra.(19:23)
szétuntam a búrám a megérkezésig(20:07)mellesleg egy tök idegen bányarém-nem ezzel megsértem a bányarémeket legyen "valami"-ült mellettem.na,a népligetben felszálltunk az 1-es villamosra(20:10)és elindultunk a lágymányosi híd....alá.a hévmegállóba.oda beálltunk,és (20:25) és !!vártuk!! a tütijátékot.cirka egy órát fagyoskodtam,és továbbra is széttuntam magam.na de kérdezheted,hogy mi ebben a hülyeség???hát az,hogy a szemem és az agyam egész végig(a pirotechnikai előadás alatt is)a tömeget páztázta.kit kerestem??könnyű kitalálni.igen a Henit.hisz ki mást??
na,lényeg a lényeg,anyám felbaszta az agyát,hogy miért panaszkodom 1 óra ácsorgás után,hogy fáj a lábam,(ami mellesleg műtéti úton lett 4 éve összepuzzlezva)és hogy fázom.1 szál rövidnaciban meg pólóban.
kész voltam.szétfagytam,pedig indulás előtt én mondtam anyámnak,hogy öltözzünk melegen,de nem 40 fok van,és nem öltözünk melegen-így anyám.erre csodálkozik,hogy mikor kiszólja a száján,hogy fázik,akkor bepipulok.tiszta ideg voltam.legszívesebben hazarobogtam volna,de nem,lekéstük a 21:40-es buszt és ekkor derült ki,hogy nincs más,csak a 22:40-es.én,benn pesten,6 nővel a nyakamban.végem volt.mire hazaestem,éjfél lett.
ledobtam a cipőm,és már aludtam is.errre ma hánykor kelek??hajnal 6:30-kor.Hat és fél órát aludtam.és még mindig nem vok álmos.most is tankcsapda megy.és 20 ó 34 van.Na,sztem nem írok mára többet,ja hogy a mai nap kimaradt?ez van.ma úgysem történt semmi említésre méltó.na byez.joccakát,szép álmokat.



u.i:kép az ma nuku.ezt lespórolom rólatok.bár...inkább nem.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat