Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Barbi naplója


Púpos folti [69412 AL], gazdája Barbi
2006 Karácsony

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/69412
2006 Karácsony

A szeretet ünnpe. Mondják ezt sokszor, de valahogy én ezen a karácsonyon éreztem meg. Igazat megvallva nem akartam most az ünnepet. Valahogy nem tudtam elképzelni Nagyi nélkül, hogy lehet ünnepelni. De lehet csak más. Valahogy mindent úgy csináltam, ahogy kell. Vásároltam ajándékot, fát, halat. Díszítettem a fát, sütöttem, de valami hiányzott a tetteimből és pedig a lelkesedés. Ez volt az első ünnep, amikor nem vártam, és nem voltam lelkes, pedig nekem a karácsony a kedvenc ünnepem. Az ajándékokat nagyon szívesen válogattam, mert fantasztikus barátaim vannak, akiknek különleges ajándékokat szerettem volna vennem és a visszajelzésekből tudom, hogy többé kevésbbé sikerült is. És ők is csodálatosabbnál csodálatosabb ajándékokkal leptek meg. És nem anyagi értelemben véve. Legjobb Barátnőm a karácsonyi lapon fogalmazta meg a Barátságunkat, amit én is ugyanúgy érzek. Anyukámtól is kaptam lapot. Számomra ezek az ajándékok sokkal többet jelentenek minden tárgynál. Na jó a tárgyaknak is örülök, főleg ha kitalálják mire gondolok. És idén mintha a sors kárpótolni akart volna mindenkitől olyan valamit kaptam, ami nagyon kedves nekem és régóta szerettem volna.

Szóval kettős érzéseim vannak evvel a csodálatos ünneppel. Ma voltunk templomban és nagyon szép, érthető és ünepélyes volt. Valahogy most ez az év viszontagságai után sikerült egy kicsit lenyugodnom, ami már rám fért, mert van egy olyan érzésem, hogy az elmúlt hetekben megszúrtam olyan embereket, akik nem érdemelték volna meg. Ezúton is bocsánatot kérek mindnyájótoktól.

És úgy érzem most van itt a helye és ideje, hogy megköszönjem mindenkinek a sok jóságát, türelmét, amit felém tanúsítottatok az év folyamán. Nélkületek nem tudtam volna végig csinálni ezt az évet. Köszönöm.

MINDENKINEK ÁLDOTT BÉKÉS KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK :-)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat