Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Éci naplója


Napsugár. [238625 AL], gazdája Éci
2007-01-03

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/238625
2007-01-03

Boldog uj evet!!!

mar amennyire boldog ez az uj ev... hisz megjott a varva vart vizsgaidoszak! vegre!!! mar alig vartam...:(
amugy jol vagyok, meg a depit nem sikerult lekuzdenem, de jol vagyok... parom szavaival elve: miert lennek szomoru, ha vannak szereto szuleim, egy gyonyoru noverem a babajaval, es egy volegenyem, aki el-hal ertem, es epiti nekunk kozos feszkunket, vegulis a suli is egesz jol megy... ugyhogy megszivlelve szavait mar jobban vagyok... foleg hogy eltoltottunk nalunk meg naluk 4 gyonyoru napot!!! a szilveszter nem elvarasaimnak megfeleloen alakult, de igy is jol ereztem magam, es ebben az evben nagyon boldog vagyok...
mit irjak meg? ja leirom akkor a kozos negy napot... penteken eljott hozzank parom, aztan megkaptam az ajandekokat: mp3 lejatszo, konyv, horgolt terito, bonbon, sutotaliko, meg ilyesmi, ja es Csabitol egy gyonyoru kep, amit o rajzolt nekem :) orultem nekik nagyon... aztan beszelgetest folytatott Zoli edesapammal, ami szinten megorvendeztette szivemet. kimentunk este Anitaval es Szilivel, jol berugtunk, jokat rohogtunk, aztan hazajottunk.. hmmmm... szoval folytatom tovabb... Balintka elragta meg penteken az egyik ismerostol kapott DVD tok boritojat, igyhat Zolival egesz delelott tokot kerestunk az uzletekben, persze nem volt nyitva egy sem.. estere bulit szerveztem, 9en voltunk, Jedli, Laci ba, Kriszti, Tilli, Robi, Klari meg Misi, na es mi ketten, nem a szorakozason volt a lenyeg, hanem, hogy a tobbiek jol erezzek magukat, es ez igy is lett, oromet okoztam nekik az ev utolso elotti napjan. ekkor meg mindig nem tudtuk mit fogunk csinalni szilveszterkor... szombaton ejjel fel 2 ig beszelgettunk harmasban anyuval, tetszett...jol ereztem magam, aztan vasarnap autoba ultunk, es elmentunk Zoliekhoz, persze szokas szerint az egesz utat vegigveszekedtuk, vagyis jobban mondva en...vegul estere megbekeltem, kimentunk a Klapka terre megnezni a tuzijatekot, es beultunk egy szorakozohelyre... kicsit felontottunk a garatra, 5kor kerultunk agyba:)))))
masnap vissza hozzank, par ora romantika meg kettesben, aztan Zoli ment BA-ba... igy en ma elkezdtem tanulni.
este hivtam Melit, jol eldumcsiztunk, mikor letettem a telefont, meg is lepodtem, miert nem tudunk mi normalis baratok lenni, mikor idonkent jol elbeszelgetunk:)))
ujevi fogadalmak:
1. diploma
2. eljegyzes
3. osszekoltozes, vagy legalabb haz lakhatova tetele
4. egy kirandulas kettesben a vizsgaim utan a nyaron
5. lefogyni 5 kg-t
6. egeszsegesebb eletmod
asszem mas nem jut eszembe, amit esetleg meg szilveszterkor megfogadtam volna...
majd folytatom legkozelebb, ahogy idombol telik:)
pusszancs
BUEK!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat