Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Máté naplója


anakobra [270327 AL], gazdája Máté
Idézet ami az adatlapomon volt

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/270327
Idézet ami az adatlapomon volt

Ha legyőzöl egy akadályt jön egy újjabb cél és rájössz, hogy az életed, ha simán megy semmit sem ér...mindig kell egy cél!

Darabol az ütem, szakadt a rím nézd meg a temetőt, fekete szín. Mit akar a teremtő, ezernyi kínt amit ki kell, hogy álljak, amit ki kell , hogy bírj. Ha kitépem a szivem csak egy véres húscafat, de neked biztos finom falat. Akad itt minden ez a pokol konyhája, válassz egy menüt és fizess a kasszába.
A szádba rakom én is amit akarsz de haverom felakasztottja' nagyon zavarsz. Megtanítalak a szadóra mazóra, te leszel bőrszettben faszomnak szopója.
Mindent megtettem amit csak lehetett, pisztojjal a kezemben mindenkit ki nevetek. Köpök rátok átkokat mormolok, egyedül élek úgy, mint a mormolok.
Lőjj rám ölj meg engem nem érdekel, mert én ott vagyok az égben fent. Mind1 mit teszel a pokolba lent mert én ott vagyok az égben fent.
Fennt az égben de te meg hol a faszomba? Így nem teszel szert soha túl nagy haszonra.(Mc Gőz Égben fent 1 vsz)

Könyékig turkálsz a fertőbe azért hogy drágakövet lelj, de ha találsz akkor sem ismered fel az értékes gyémántot.

Magasba nézek az ég újra kék, nyár van de elmúlt minden ami szép csak egy halvány emlék, egy porosodó fénykép ami meghallgat de soha sem beszél. Nem kérdi, hogy szerettem én már, rég nem vakít a fény a tűz sem ég. Idén nyáron mert meghallt bennem egy érzés és várnom kell, míg sebeimből eláll a vérzés és nem marad más csak a magány ami örökre talán végig az életemben kisér engem. A te életed és te döntöd el, hogy kivel töltöd el az időt, mely egyre csak múlik, az óra ketyeg a levél le hullik a fáról és azt veszed észre, hogy újra csák állsz ott és a lelked mélyén legbelül fázol, de a magány soha sem gyászol, az emlék fakul és az ember okul, az élet kétszinű.

Érezd amit sohasem éreztél, élvezd amit sohasem élveztél, nézd azt amit sohasem láttál, csináld azt amit soha nem csináltál. Mert semmi nem változik, semmi sem rosszabb, semmi sem új és semmi sem fokozhat. Semmit nézel semmit se látsz ha semmibe vesznek semmit se várj. Egyforma napok jönnek sorba nézz szét haver ne legyél ostoba, ugyan az a nap ugyan az az éjjel, nem változik semmi, de lehet hogy csak úgy érzed mintha semmi nem változna, mintha minden újra lejátszódna, mintha ezt már egyszer átélted volna az életed egy deja-vu és ez dönt romba.

Az életben félelmek kergetnek de nem kell ellene tenned csak hallgass a szivedre, hidd el így minden könnyedén megy, kövess engem én nem csaplak be.
Az út végén csodás álmok várnak én vagyok az úr birodalmomban, boszorkány lábak tipornak le a sárba, kövek utat mutatnak de én vagyok az úton száguldó autó, szállj be baby nyílik az ajtó ha sokáig gondolkodsz kimaradsz, nem tudsz követni lemaradsz. Hallgass a szivedre szállj be és elviszlek az édenkertbe. Hallgass a szivedre nem lehet mindenre ésszel okot találni, nem kel mindig gondolkodni, várni csak szállni.


(dalszöveg részletek:Klikk)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat