Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

me naplója


Cherrry [306693 AL], gazdája me
SEGÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍTSÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉG!!!!!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/306693
SEGÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍTSÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉG!!!!!

"Legyetek szívesek olvassátok végig és próbáljátok átérezni!

Másold be a naplódba te is!

Egy kedves ismerősöm körlevelét tenném itt közzé. Aki tud segíteni, tegye meg.


Kedves Ismerősöm!

Aki közelebbről is ismer, az tudja, hogy a kisfiam betegen, kromoszóma rendellenességgel született. Elfogadtuk a helyzetünket és nem is tudnám már nélküle elképzelni az életem. Engem is, mint a legtöbb sérült gyermeket nevelő szülőt egyetlen gondolat nyomaszt, hogy mi lesz vele, ha mi már nem élünk. Az minden szülő számára a legborzalmasabb, ha beteg a gyermeke, azonban a legtöbb betegség szerencsére gyógyítható, míg egy értelmileg sérült embernél ez egy örökké tartó állapot. Tapasztalataim alapján azt kell mondanom, a sérült embereknek is igénye, sőt joga van az önálló életre. Ehhez viszont némi háttérsegítségre van szükségük. Hogy hivatalos keretek között tudjuk őket segíteni és támogatni, ehhez egy hivatalos formát kellett választanunk. Szülői összefogással létrehoztuk a Támasz-Pont Alapítványt, hogy a hasonló helyzetben lévő sorstársainknak is segíteni tudjunk. Jelen helyzetben nem biztosított a szinten tartásuk, szakképzésük, munkavállalásuk. Környezetünk sokszor közömbös is ebben a kérdésben, pedig megfelelő segítséggel ők is hasznos részei lehetnek társadalmunknak. Legfőbb célunk egy lakóotthon létrehozása, ahol valóban önálló életet élhetnek.
Ha az ember segítségre szorul, elsősorban a család, barátok, ismerősök azok, akiktől első körben segítségre számít. Ezért kérem most a Te segítséged, akár 100 Ft-odat, de természetesen nagyon összegű támogatást is szívesen fogadunk. J
Segítségeddel hozzájárulsz jövőjük megalapozásához, hogy teljes életet élhessenek.
A támogatást átutalással tudjuk fogadni a Raiffeisen Bank: 12011739-00134937-00100006 bankszámla számon.
Ha nem túl nagy kérés, továbbítsd a levelem az ismerőseidnek is. Várom visszajelzésed! Bármilyen további kérdésed van, szívesen állok rendelkezésedre.
Köszönöm a segítséged: B. Erika

( bemásolás szóról szóra történt)"



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat