Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

neja___x naplója


neja___x [73706 AL], gazdája neja___x
omfg!rofl!!!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/73706
omfg!rofl!!!

unatkozok. ezért úgy döntöttem olvasgatom kicsit miket írogattam régen – megkell vallani, siralmas miket műveltem.. o_o most sem lehet normálisnak nevezni, de akkor… uhh.. olvastam az első bejegyzéseim, milyen gyerek voltam még o_o jó, most sem vok más, de áh, milyen naiv kis hülye voltam:P aztán vannak a rosszabb bejegyzéseim, a „megakarok dögleni” és miegyéb dolgokkal.. hát, igen, voltak kisebb lelki problémáim mindigis.. habár, az öngyilkossággal való próbálkozás és világutálat nemtom mennyire számít _kis_ problémának.. a mai „jaj megakarok halni szar a világ felvágom az ereim jaaaaaaaj emo vagyok” világban ez talán természetes. -_-’
furcsa, ennyire jól (lelkileg) régen voltam.. talán akkor mikor tavaly az új osztályban sikerült új barátokra találnom – akik aztán szépen át is baszták a fejem, de ez egy másik történet. most pedig, annyira jó h van nekem az én kis drágám, csak olyan szar h csak hétvégén láthatom!! kezdek megőrülni, ma egész nap csak néztem ki a fejemből és bőghetnékem volt. sose hittem volna h _ennyire_ nehéz 20km-re lenni attól akit szerecc..
tulajdonképpen azt sem értem minek írogatom ezeket magamnak, mert _senkit nem érdekel_ amit mondok.. izé, írok. mind1, jól esett leírni, na :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat