Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Holló naplója


CSERESZNYE [14259 AL], gazdája Holló
2004. szeptember 2.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/14259
2004. szeptember 2.

a második nap. nagyon állat ez a suli. imádni fogom. nagyon jó a hangulat, még nincs lecke, tele van helyes fiukkal. a tizenkettedikesek már elkezdték a szivatást. holnap például az egész osztálynak öket kell reklámozni. a lányoknak olyan kitűzőt vagy akármit kell magukra rakni amin ez áll: Imádom a 12.D-s fiukat!!!!!!!!!!!!!!!!
én már meg is csináltam. tök jó lett. jövöhétre tiz palacsintát kell nekik sütni fejenkéánt, és az ajtóban kell öket reggel várni, a fiuknak kalapot kell emelni, nekünk meg pukedlizni kell. tudom, ez elméletileg szivatás, de én tök élvezem.
az uj osztálytársaim elég jó fejek, de van egy-két aki már kapásbol nem szimpi. a neveket még nem nagyon tudom, azt most tanuljuk. holnap elmarad ez elsö és az utolso órám. assse tom most akkor melyiik busszal menjek reggel. a nagy kupiban nem találtam meg a menetrendet, a busszmegálloba meg most nincs kedvem elslattyogni. de lehet hogy az lesz.
van egykét srác aki már most nyomul. hát ennek örülök. most ugyanis szingli vagyok és nem akarok az maradni. az egyiknek nagyon tetszett a bakancsom, és azt mondta, h el fogja lopni. én meg mondtam, hogy nem hiszem, ugyanis nem fogom levenni. erre meg azt mondta hogy akkor velem együtt lopja el. jó mi?



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat