Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Szilvi naplója


Persephoné-pupu [104376 AL], gazdája Szilvi
2007-05-13

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/104376
2007-05-13

a "szünet" negyedik napja (szombat):
ismét szar nap volt. szenvedek. :(
szenvedek a hiányától, nem is hív. én hívtam, de dolga volt. és ismét közömbös volt, vagy hideg. valamelyik. és ez zavar engem. vagyis a reményeim kezdenek elszállni. lehet az egész azért van, hogy nekem legyen időm hozzászokni a gondolathoz, amihez Ő már rég hozzászokott, vagyis hogy vége lesz.
most még lehet alszik, úgyhogy most még nem hívom. de fel fogom hívni ma. és rákérdezek, hogy ennyi elég volt-e neki, hogy tudja, amit tudni akart...
lehet megkérdezi, hogy mit tudok annak érdekében tenni, hogy hihessen nekem, vagy hogy bízhasson bennem, és én azt fogom mondani hogy igazat fogok mondani mindenben, és mindent elmondok Neki, és ha valamit mégsem mondok el, az nem azért van mert titkolni akarok valamit, hanem mert kimegy a fejemből, és csak később ugrik be. de szerintem ezzel mindenki így van. még Ő is. szerintem Ő sem mond el nekem mindent, persze erre az a válasza, hogy minek mondjon bármit is, ha én úgysem mondok semmit... :( ami szerintem nem igaz, mert mondok, beszélek. de ha nem így látja, akkor tökmind1 mit mondok én.
na, majd remélem ma kiderül...
nem akarom, hogy vége legyen, rengeteg szép dolgot szeretnék még Vele átélni. de ha nem lehet, ha nem tud Ő velem átélni szép dolgokat, akkor elengedem. és nem azért mert nem akarok "küzdeni" érte. én úgy érzem - mostmár - hogy szélmalom harcot vívok. azt hiszem küzdöttem érte. (vagy tévedek. nem tudom) és persze lehet ha meglátom, akkor rájövök, hogy "nem mehet még el, ennél több emlék kell, nélküle szívem bezárt vár, és senki nem jut be már..."



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat