Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

krisztinka naplója


hanami [210012 AL], gazdája krisztinka
2007-05-30 irigykedek

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/210012
2007-05-30 irigykedek

Gondoltam bepötyögök ide valamit, nehogy már ma ne írjak semmit :)
Nellike ügyesen táncolt tegnap. Olyan jó azoknak, akik lelkesednek valamiért és tesznek is azért a valamiért. Nálam csak a lelkesedés van, de hogy tegyek is valamit??? Egy ideig megy, aztán lelohad a kedv :( Ezért van az, hogy csak mindenben belekapok aztán meg kuka az egész. Olyan sok mindenért lelkesdtem már életemben, hogy azt ide le sem tudnám írni.
De vegyük csak éppen a nyelvtanulást. Hiába az a sok nyelv, olyan szinten egyiket sem beszélem, ahogy szeretném. Persze angol a fő és az is megy a legjobban, de hol vagyok én még attól, hogy folyékonyan beszéljem. Német okés, de ha nem használom, akkor felejtek. Francia, tök ász, de ott is leragadtam egy bizonyos szinten. Oroszt szerettem általánosban és most újra a Násztya miatt, de ez is csak szalmaláng volt. Ezen kívül spanyolt is szerettem volna tanulni Dél-Amerika miatt, be is szereztem néhány könyvet, de aztán ennyi. Olasz az operák nyelve (a legtöbbé), de ebbe sem kezdtem bele, pedig de jó lett volna. A japánról és a hollandról meg már ne is beszéljek. És ezek még csak a nyelvek voltak, hol van a többi érdekes dolog, amiért érdemes élni?
Úgy érzem, reménytelen eset vagyok. Csak abban bízom, hogy Marcikóm több kitartást kapott a Jóistentől, mint én.
Persze azért jó, hogy több dologba belekóstol az ember, mert így sok-sok mindenre van rálátása, legalább egy kis öröm az ürömben :))
Nellike meg csak táncol és táncol és kitart az mellett, amit szeret és szorgalmasan tanul. Ügyes, irigylésreméltó !!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat