Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivó naplója


Hétvégi TeveLány [140519 AL], gazdája Vivó
Ismét itt vagyok!! :)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/140519
Ismét itt vagyok!! :)

Na,helloka,kedves naplóm ! Rég írtam ide,azóta több év is eltelt már...12 éves lettem,most megyek hatodikba(de ÉVVESZTES VAGYOK,TEHÁT HETEDIKBE MENNÉK !!!!).Tegnap volt a biziosztás,de az ofőnk helyett az énektanárunk osztotta ki az évvégi jegyeket.Nekem 2 négyesem lett,jeles vagyok.A két négyes:

-matek
-tesi

Ennyi.Kaptam egy oklevelet a példamutató magatartásért és az énektanáromtól egy CD-t,amin az érdi kórusfesztivál hallható,amin a HARMÓNIA GYERMEKKAR-ral is felléptem,mivel zenei tagozatos vagyok,ezért kórusos is egyben.

Most telt le a nyári KÖSZI kézműves tábor első hete,megyek a másodikba.Pirisi Zsófival.Jókat pasizunk !! XD Bár a fiúm a második héten nem lesz !!!! :(( SZIPP !!!!!!!! OOOÁÁÁÁ !!!!!!! Nah,mindegy,hagyjuk.

Ezen a nyáron hegedülnöm is kell az országos hegedűverseny miatt ! A + órákat is ki kell bírnom sulin kívül !! XS Tehát még hétfőn és csütörtökön is kell hegedűórára mennem !!!! EZ GYALÁZAT !!!!!! Na,de valahogy kibírom ezt is.


Nagyjából ennyit mára. So viel für heute. Ja,nem mondtam:tavaly kezdtem németet tanulni.......mostanra meg már....látod,napló.....rengeteget tudok,ez csak EGY a többi közül.MOST IMÁDOK NÉMETET TANULNI !!!!!! Régen utáltam.Hiába,muszáj volt,de a TOKIO HOTEL meghozta kedvem.Mivel én is egy TH fan vagyok,de nem esem túlzásokba.

Azóta kaptam ráadásul egy HULLÁMOS PAPAGÁJT !!!!! A neve BUBU és azt is mondja,hogy: "spongyabob" !!! De ezen kívül még "dicséri" is magát,"köszönti" magát,stb.

SO VIEL FÜR HEUTE.Most már tényleg bezár a bazár.Néha jövök firkálgatni,oksa?! Na,pussz.

Vivó


u.i.: www.billthfanclub.gportal.hu
www.hullamospapagajok.gportal.hu

A két oldalam.Problémás tartalom jelzése


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat