Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bogi naplója


ritike [84836 AL], gazdája Bogi
A beautiful day!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/84836
A beautiful day!

Ma volt évzáró:D Nem is vagyok oylan hülye, mint hittem:D
Papírom is van róla ha kételkednél benne :PJó rég írtam ide...
A kép esküvőn készült, ami a hétvégén volt(23.) Nagyon pöpec volt, bár jobban is voltam már.De elment. Csak azért az gáz volt, hogy a vőlegény azt mondta, hogy én méga menyasszonynál is szebb vagyok...gondolhatjátok, a szép házasság..Már az esküvője napján....Áááá dehát annyi baj legyen.

Nagyon boldog vagyok!!!!!Végre látni fogom az egyik legeslegeslegjobb barátomat Ádámot!!Évek óta kinn él Amerikában..:( De most hazajön, és le se lehet engem lőni azóta, úgy be vagyok sózva.Dehát az igaz barátság minden próbát kiáll:D

Nagyon nagyon nagyon kimondhatatlanul boldog vagyok, ésmég annál is jobban.És ez a legeslegjobb boldogság, mert nem tudom elmagyarázni hogy iért egyszerűen csak boldog vagyok!!Remélem nemsokára a gitárom is meglesz, és akkor teljesen nagyonkerek lesz a világ, nemmintha eddig oylan szögletes lett volna:D De azért a gitárt azt szeressük:D Sőt ha hiszitek, magamat is szeretem, me egy csomó mindenki mást is:D Most nem sorolom fel mert még a végén kifelejtenék valakit, és akkor Ő leszedné a fejemet a helyéről, és valami rendeltetésszerűtlenül hasznáná és ajaja...nem is gondolok bele, hogy mi lesz akkor...szegény fejem ígyis bolond..
Jövőre Kubában fogok dolgozni egész nyáron:D:S:( Még egyenlőre nem tudom milyen érzelmeket fűzzek a dologhoz, mindenesetre most nagyon semlegesek. Késő van, azt hiszem ellépek aludni...mert holnap se elsz rövid napom.. Pusziözön mindenkinek!!!!! egfőképp Neked HL.!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat