Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kikee naplója


sXe [97900 AL], gazdája Kikee
2004. szeptember 9.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/97900
2004. szeptember 9.

Hello!!!!!!:)

Hé, hallod?!:DDDD Ezt csak a haverjaim tudják, hogy mi ez!:)
De most megsúgom! Hohhohhóóóó!:)
Tehát... múltkor voltunk deszkázni, erre odajön hozzánk, agy gyerek, hogy kipróbálhatja-e a deszkám, én meg mondtam, hogy iijjjjóóóó, de csak és kizárólag itt előttem!! Erre nézem, hogy elkezd izomból hajtani, mondom szökik a kis genyó, erre lepattantam a használaton kívüli WC-ről, tudjátok, ilyen nyilvános WC ami lemegy a földbe, de már nem használják, és le van fedve, tehát leugrottam, és ilyet szólok, hogy hé hallod, és utána akartam sprintelni, de akkor láttam, hogy visszafordult, mondom, szerencséd, mert különben megsimogattam volna a kis buksidat az öklömmel!!!:D
Tehát, úgy lényegében ennyi, de mindenki röhögött azon, hogy hé, hallod?! ez ilyen helyzetpoén, így nem jó, de ott király volt!:D Nightwishingelek, tehát azt hallgatom, de mindjárt váltok, mert most hatebreed hangulatom van, és ne nézzetek hülyének, mert az előző bejegyzésben nem írtam le a szöveget, csak nemtom miért nem írja ki, pedig én odaraktam...:( Na, sebaj!:) Olyan kajás vok, mint az állat, csak lusta vagyok csinálni...:)
Mindjárt csinálok magamról képeket, úgyhogy Dina készülj!:D Csak még fel kell tölteni az aksikat!:) Kéne gitározódni... csak most ahhoz is lusta vagyok...:)))
Ma nem történt velem semmi érdekes, ilyenek történtek a suliban, hogy almával dobáloztak a 3.-os azaz HARMADIKOS osztálytársaim... szint a brekkencs segge alatt foglalja el a helyét... tiszta káosz az az osztály!:D
nah, veszem a fáradtságot és megnézem a hűtőt, hogy találok-éééé valami burkolnivalót!:D Mindjárt folytatom!:D
Találtam kajááát!:D Mindjárt eszek, csak be kellett rakni a mikróóóba!:D Pingggg, kész a kaja!:) Mindjárt idehozom!:D Nah, most kajálok, tehát nem írok már többet!:)

Pá mindenkinek!:D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat