Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

szily naplója


idegen szenvedélyek [114073 AL], gazdája szily
szülinapi köszöntők

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/114073
szülinapi köszöntők

-Remélem, a legjobban szeretett dolgokkal töltöd e napot, és oly módon ünnepelsz, hogy boldogságot hozzon neked!" vagyis végre elköltözöl

-Senki nem kérdezte akarsz-e megszületni(na erröl megkellet volna engem kérdezni lett volna hozzá füzni valom), és a távozásról is más fog dönteni(remélem én mert akkor már csomagolhatsz). De a közte lévő idő a Te kezedben van(meg az enyémben). Ne hagyd veszendőbe menni(igen ne hadjad veszendőbe meni hanem menj csomagolni)

-Ha már a BOLDOGságod teljes(kár hogy az enyém csak akkor lesz teljes amikor elmész, de ez soh nem fog bekövetkezni mert amilyen borjuvagy nem viszed sokra), és éppen SZÜLETÉSNAPOT ünnepelsz, ne gondold hogy KÍVÁNUNKminféle jót NEKED!!!!

-Szívemből kívánok boldog szülinapot(ne hogy komolyan vedd ez csak egy kis formalitás)!Kísérjék életed sötétebnél-sötétebb szerencse csillagok!Szeresd a percet,örülj a mának(mert már holnap nem leszel itt)!Vágyaid idővel valóra válnak.(de rajtam múlik akkor nem)

-Megint 1 évvel öregebb lettél,a mosásba kicsit a f*szod összement.De ne búsulj jön még kicsire még kisseb!15 éves is csak 1 évig maradsz!(hállelúja hállelúja)

-Mivel ma a Te szülinapod vagyon,minden szar a szádhoz ragadjon.Verjen meg az isten,üssön meg a guta,saját szemétdombodon basszon meg egy kutya

-Kondások tökének félrevert kongása,fehér lóseggében melegített kása,megtépett kacsának libabőrös segge,a jó Isten ... sokáig éltesse!

-A te szülinapod máma vagyon,hogy a 220 V vágna agyon!Örüljél,hogy ezt is megérted,ma este meg hányjál tarkát vagy fehéret!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat