Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Pszichopata Kenyércsücsökhajigáló naplója


Hiby [198216 AL], gazdája Pszichopata Kenyércsücsökhajigáló
2007-10-05

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/198216
2007-10-05

Júúj háát..nem írtam a naplómba kerek több mint egy éve. Helyzetem változatlan, töketlenül rossz, de optimista vagyok..nem adom fel..hátha elérem, hogy nem kell újjászületnem. Mondhatni ez az egyetlen életcélom....Töketlenül rossz...tökkel jobb lenne...lehetnék körbeszegett tintafolt ... vonal a kockás..khm..négyzetrácsos füzetbe..de szigorúan csak a vízszintes vonal. Függő semmiféleképpen nem.

Mai nap eseménye: forradalmasítottam a pampucskát!! Figyizzetek ide!! A receptet eladom majd, mint kongói vegetériánus fasírt. Vagy ..mi mostanában a divatos Horváthországon kívül? Ok...legyen mondjuk máltai vegetáriánus egybesült. De mindenképp külföldi...mennyiben magyar, angol...kínai valaki..amennyiben ember? Amikor a nemzeti öntudatos sorba kellett volna állnom századmili koromba..akkor uh..kihagy ezt a sort. Én elsősorban embernek érzem magamat mint az a benszülött..mintha ezt a témát feszegettem volna már..hagyom is.

Tehát a mai nap a pampucska forradalmasítására volt szentelve...

Khm..egyébként olvassa valaki a más ember naplóját?????..vagy ha nem mész el mások temetésére, ők sem mennek el a tiedre....pff....nem tudom hogy jött össze ez a két gondolat de biza összevág:)

Csók:)..ha másnak nem hát magamnak...mikor esetleg, ha megélem másfél év múlva újra írok majd ide..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat