Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Luna naplója


Kryx [91245 AL], gazdája Luna
*2004. szeptember 16.*

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/91245
*2004. szeptember 16.*

Noh, még eddig pirossal nem is írtam. Ugye milyen szép szín? Mint a vér!... meg mondjuk az alma is. De csak a piros alma, mert a zöldalma, bizony zöld színű!

Volt itt a Vera (121474), tegnap fogorvosnál voltak, kihúzták az egyik tejfogát, ami már lassan egy éve lötyögött neki, csak nem volt hajlandó kiesni. Megbeszélte az apjával, hogy ezt a különleges fogat hazaviszik majd, és elrakják. Ki is lett húzva, de a Vera beszélni sem tudott, az apja meg elfelejtett szólni, hogy ne dobják ki - kidobták. Mire az apja: opsz, azt a fogat nem kellett volna kidobni, mert haza akatuk vinni! Erre az orvos elkezd turkálni a kukába a fogak között! És kihúz egy lófog méretű véres fogat, fujah! Aszondja: ja, nem ez az! És visszadobja, aztán tovább turkál a fogak között, és megtalálja a Veráét is végül. Hát nem röhejes?
Erről jut eszembe, amikor én először voltam fogorvosnál! Barázda tömésre mentem anyámmal, úgy 9 éves lehettem. Megcsinálták a barázda tömést, és a kezembe nyomtak egy pohár vizet, amivel öblíteni kellett volna, persze ezt nem említették meg, nekem meg foggalmam sem volt róla, hogy mit csináljak azzal a pohár vízzel - megittam. Egy slukkra felhúztam az egészet! Aztán meg néztem, hogy min rögögnek ezek? Aztán mondták, hogy öblíteni kellett volna - kissé ciki volt! Kaptam egy új pohár vizet, megfogtam, és elkezdtem vele gargalizálni! Jesszusom! Az orvos meg csak mosolygott az orra alatt. Aztán mondta, hogy csak a számat kellett volna kiöblítenem vele... hát leégtem, mit szépítsünk rajta. Mondjuk ez 5 éve volt.

Valami baromság megy a TV-ben, ide hallom. Aszondja egy férfi hank: mond meg Julinak! Egy női hang: hi-hi-hi-hi, ha-ha-ha-ha, oké, ha-hi-ha-hi! Ja erről jut eszembe, költöttem egy új dalt. Aszondja:

Tum-tum-turim-tum-tum,
tim-taram-tim-taram-tam-tam,
Tum-tirim-tam-tem-tam-tum,
tumti-tarira-ra-tum-turum.

Na, szép dallama van?... Igen, nekem is tetszik :) A szövegén még ugyan gondolkodnom kell, de a dallam tényleg jó! Nem?

Pillanat, orrot kell fújnom... tu-tu-tuuuuuuuu!... Ok, kész vagyok, hol is tartottam? Ja igen, a szövegemnél. Aszondja:

Lila gatya, kék ibolya,
hirdetek a teveclubba,
van én nékem 3 tevém,
eladók, és szeretnék én
1-1 datit kapni értük,
mert 100%-os a vérük,
100 napnál is idősebbek,
de azért még nem túl vének!
Ha érdekel jelentkezhetsz,
megbeszéljük a részleteket!

És még rímmel is! Tudom, tudom, én egy zenei zseni vagyok! Meg költészeti zseni is! De ez most kivételesen igaz is! Szerető gazdik jelentkezését várom!

Jé, mennyiszer írtam le ma a naplómba a "vér" szót, pedig nem vagyok vérengző!... Na tessék, még1szer leírtam! Az már 4 alkalom 1 nap!

De ne ilyedjetek meg tőlem,
eddig csak szúnyogot öltem!
Eddig tartott költészetem,
asszem megyek, és lefekszem,
de ezt azért még a naplómba bejegyzem!

Pááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat