Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Én naplója


Zozi Teve [261387 AL], gazdája Én
2007-12-19

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/261387
2007-12-19

(40.)

Elmúlt idöszakban kapttam pár levelet azoktól akik elolvasták a naplómat és úgy érezték irnak Zoinak levlet.
Mivel általában az emberek csak a fényképet nézik itt és az alapján döntenek a tevén, ezért nem fenyeget az a veszély hogy sokan olvasnák a naplómat.
Én viszont itt szeretném megköszönni azoknak aki elolvasták és irtak.
Nagyon Köszönöm!

(1)
"Beleolvasgattam a naplódba...hmmm...érdekes, titokzatosan öntöt ki a szíved :) mintha minden szót értenék és egyben egyet sem igazán :)

Szép napot!
Réka"

(2.)
"A naplodat olvasva kellemes meglepetés ért, mert minden olyan egyszerűen,nem megfogalmazva, de érzelem gazdag lelkivilágot sugall. Amikor várod a randit, irsz az érzéseidről a szerelemről, a barátokról, bulikról, szülinapokról a kiscicusról...
>>Nem hittem benne hogy van még olyan öszinte,kedves srác mint te.
>>Jó volt olvasni a soraidat.

Julie"

(3.)
"Egy nagyon összetett és szines egyéniség vagy.
meg van benned szinte minden ami egy jó emberben.
Szeretet, kedveség, törödés, öszinteség, érzékenység, barátság.
Szeretet nagy átéleésel irod a sorokat mikor csak egy lányt kérsz akit tudsz szeretni aki téged is viszont szeret. Vágysz a szeretetre szeretnéd érezni hogy valaki ugyanugy szeret mit te őt.
Kedvesség amit a soraidban olvasok minden egyes alakalommal.
Törödés mindent, ami érdekel apro részleteséggel le tudsz irni, amiben rengeteg érzelem van pl: a Frigyes cicus
Olyan öszinte nemes egyszerüséggel irsz a mindennapjaidról amit én lehet hogy nem is mernék leírni, te azt is leírod, mindenki számára érthetően az érzéseidet a gondolataidat, az idézeteid a kishercegböl nagyon elgondolkodtató és megérintő.
Érzékenység, ami egy fiúban , férfiban a mai világban legtöbbször nincs is, ahogy megtalál az új szerelem majd elveszited benne van a soraidban a boldogság majd a szomoruság teljes átéléssel.
A barátság ami számodra nagyon fontos. Szerted a barátok között tölteni az idödet, szertsz a kedvükben járni, szereted hogy szeretnek és ez éltet.Neked ez nagyon sokat jelent és nekem is hogy a barátodnak tartasz már most is.
Ez így egyben nagyon jó és remélem egyszer lesz egy olyan lány az életedben aki kaphat töled és aki adhat neked rengeteg szeretetet."

(4.)
Szia!

Furcsa nap ez mai, vagyis a tegnapi... nem szoktam itt keresgélni, naplókat olvasni pláne nem... de ma... megfogott az idézet amit az adatlapodra tettél... aztán még vissza is néztemn ide... miért??
Aztán visszaszavaztál olyan kedves dolgonak tűnt, hogy gondoltam megnézem jobban ki vagy...
Döbbenetes élmény volt...
Rengeteget adtál!!!
Végig olvastam a naplódat visszafelé...
Volt amikor nevettem, máskor majdnem sírtam, és volt, hogy pontosan azt éreztem amit írtál, és irigykedtem mert neked ez már a múlt...
Nem bonyolítom tovább, nem kértem, de adtál:
KÖSZÖNÖM!

Heni
...............................................................
"Légy az, aki vagy, és ami a szíveden, legyen a szádon, mert azok, akik kifogásolják ezt, nem számítanak, akik pedig számítanak, azok nem fogják kifogásolni."



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat