Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ákos naplója


Pupuka 12 [4224 AL], gazdája Ákos
2008-01-31

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4224
2008-01-31

Elsőhó harmincegy.

Ismét vége egy hónapnak. Számomra lassan telnek a hónapok. Lehet, csak azért mert nagyon akarom, hogy elteljenek már. Várom a nyarat, igen. Várom, mert várok valakire. Valakire akit tudom, hogy nem lehet az enyém, nem érezhetek többet barátságnál... Tudom a remény hal meg utoljára. De én nem tudok reménykedni sem. És fogalmam sincs miért. Önbizalom... Önbizalom hiány... Mondjuk közrejátszik, h még mindig gyerek vagyok. Nagyon gyerek és ezen ne lepődjetek meg :) Na ennyi elég az érzelgésből... Ettől úgyse lesz jobb nekem, max nektek akik végignevetitek az egészet :)
Na szal... 1 hét után először mentem suliba. Még jó, hogy visszamentem mert fényképezkedés volt. Ja visszatérve napló. Első bejegyzésemben ami a második, azt írtam nem írok magamról. Hát meggondoltam magam met másól nem nagyon tudok írni, és írni akarok. :P Szóval jókis képek készültek az osztályomról és a hülye fejem is benne van :) Ofőm sajnos ma lelépett mert gyereket vár. Helyette egy unszimpatikus hölgyike elsz az ofőm :( Jah aki nem tudná rólam, koleszos vagyok, így most is a koleszban döglök :) De holnap végre péntek és meek haza, De nemsokáig tart a jóélet. Vasárnap már jövök vissza :D Ezzazz Yeee :) Legyen már nyár, legyen már nyár, legyen már nyáááárrr :) Ezzel sztem ti is így vagytok :)

De most lekell lépnem. 4óra van és ilyenkor a jó koleszos "tanulni" megy. :P 2 és fél óra semmittevés, az kell nekem... Meg tanulnom is kellene, de most nem olyan a kedvem. Szokott olyan lenni h eltöprengek magamban, hogy nem ártana tanulni de sajnos sose jön össze. Inkább barmulok haverokkal... Hát igen nem vagyok stréber ennek örülök de tényleg nagyon elhanyagolom... :(

Na lépek! Legyetek rosszak és vigyázzatok egymásra!

Szejjasztok!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat