Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

- naplója


$anyi [320183 AL], gazdája -
2008-03-01

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/320183
2008-03-01

Ez 2008.02.27-én volt....


Rendszer: Đevił Boy kirúgva a szobából. (by admin TheDeadZone)Rendszer: Timon! kirúgva a szobából. (by admin TheDeadZone)
Rendszer: 999.001 / 30aSOKK Szobából kitiltva

Rendszer: Đevił Boy belépett a szobába.[21:33] Đevił Boy: kösz edd...a rugásod bekerült a naplóba...)Rendszer: 000.007 / Ban sikeresRendszer: Đevił Boy kirúgva a szobából. (by admin TheDeadZone)[21:34] TheDeadZone: ki nem szarja le xDDDDDDDDDDDDDddd
Rendszer: 999.001 / 18 körül Szobából kitiltva


LOEAL VAN XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
végre egy jó nap :PPPPPPPPPPPP jupíííííííííííííííxDDDD

Másolni könnyű eddíke..no de hát a csökevényes agyadnak ez öröm akkor örülj neki de ennél nagyobb örömöd ne legyen az életben!!
U.I. Pukkadj meg :D

látszik h Timon! rokona vagy , hülye is vagy meg beképzelt is:P Örömöm meg van bőven csak te nem tudod h miért örülök:DDD Amúgy meg te csak csittulj el mivel te szintúgy mindenkit kidobálsz máshonnan ok nélkül, csak azt kaptad ami jár mert loreal van , MEGÉRDEMLED....

Ember te meg tudod kinek vagy rokona...1 féregnek...jah és ha olvasod akkor tudd meg hogy te meg 1 pióca vagy nem tudsz leszakadni rólunk csinált szobákba hivogatsz..és ha én vagy akárki más kitesz vkit a szobából az nem ok nélkül van csak hogy tudd...jah és én tudok mindent hogy mit müködsz jah és az akciód amit akartál soha nem fog összejöni és gyerekes az amit csinálsz hogy rohansz árulkodni az adminnak de ha te igy játszol mi is...szal jól vigyázz mit csinálsz mert egyszer forditva fog elsülni!! A loreal szöveg is a mienk ezt is tőlünk hallottad meg sok minden mást is szal ha nem tudsz okosat mondani ne is mondj semmit!!

U:I: Addig örülj míg megteheted !

Na beszél a 3 éves kissrác aki nullás szavikkal szavazgat másokra és ezen élvezkedik , a gyerekes az te vagy innen látszik.... Loreál szöveg meg sose volt a te szöveged te kis csira , lopod mások szövegét még oltani se tudsz, nem tudom kinek képzeled magad de te egy nagy rakás szar vagy:)))
szerintem vegyél magadnak egy oltógépet hát ha az segít:) nem tudom mire gizdulsz , de nem sok értelme van , amúgy meg már szarok rátok gyökerek:PPPPPPPPPPP

UI: további jó csetelést :))) Jah és kár fenyegetni nem ijedek meg tőled:PPPP
lálá...pszt:ĐĐĐ

Én 3 éves ne nevetess már te...egyel kevesebb agysejted lenne fotoszintetizálnál..és meglátszik hogy mien vagy a kultura tőled fényévekre van...és te vagy a gyerekes nem én hivoggatalak szórakozásból csinált szobákba..és csak hogy tudd a LOREAL azt annak idején tőlünk hallottad..és elértük végre hogy leszálltál a magas lóról mert onnan lehet igazán pofára esni! A szavik meg tudod miért volt ezt nem részletezem csak visszajárt az neked ! Nah isten áldjon vagy verjen bánom is én!

U.I.: Ami a naplódba van az nem fedi a valóságot...jól tudod átirni a dolgokat csak annak ami ott van a fele sem igaz de hát a naplód pont olyan mint te magad! Csak sajnálni tudlak hogy ilyen a felfogásod!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat