Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Lenore naplója


Jack_Skellington [211997 AL], gazdája Lenore
2008-03-17

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/211997
2008-03-17

Ma nagy unalmamban fotózás órán gondoltam nézelődöm kicsit neten.. találtam egy olyan bejegyzést, ami konkrétan rólam szólt, de már nem nekem. Egy vitámat írta le ez a bizonyos személy, amit vele folytattam. Igazából nem is az ebben az egészben a sértő, AHOGY rólam írt és beszélt, hanem AMIT.. ennyi undorító és szánalmas hazug állítást nem tudom, honnan szedett rólam, de hogy ő mindezt nem csak hogy elhiszi, de még a hátam mögött terjeszti is.. azért sem fogom megírni neki, hogy én tudok erről, hogy ma én ezt felfedeztem. Nem süllyedek ilyen mélyre..

Más:
Vettem ma új acélbetétes bakancsot, fekete Steel szokás szerint.. csak ez 10 soros helyett 20 soros, nagyon szép! Örülök neki.. már régóta akartam venni, csak úgy gondoltam, még várhatok vele.. most, hogy pénteken felfedeztem, a bőr és az acél a cipőmben a varrás mentén ketté vált.. asszem ideje volt elmennem és vennem egy újat.

Még más:
Tomi és Áron bogarat ültetett a fülembe, folyton csak a piercingekről beszélnek, kérdezgetnek, mi hogy van.. ma elmentem Áronnak megkérdeztem pár dolgot, mert megkért rá, és kedvet kaptam hogy újra bökessem a számat.. így ma elmentem suliba reggel egy orr és egy nyelv piercinggel, és hazajöttem egy plussz ajakkarikával.. hihi



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat