Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Lááájzáá naplója


Bio Alma [280707 AL], gazdája Lááájzáá
A tevém kómában a kórházban!!!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/280707
A tevém kómában a kórházban!!!

Haldoklik a tevém! Valamelyik teve megfertőzte, de nem is akárhogy!!! Leírom a történtet:
Egy napon a tevém elindult az autójában a kórházba, hogy meglátogassa az egyik barátját. Belép a régi, málló vakolatú kórházba és röktön megcsapja az orrát valami különös szag. A doh és a piszok kellemetlen szaga! "Hát, ez jellemző! Manapság nem újítják sose fel a kórházakat"-gondolta magában. Beszállt a nyikorgó ajtajú liftbe..Három percig tartott még felért a belgyógyászatra, ahol a barátja feküdt. "Aj-aj! Valami nagyon rossz előérzetem van! És még csak most érkeztem!"
Benyitott a 54. kórterembe, melyben fertőző szívbetegek feküdtek. Arra ment egy tevenővér és megszólította:-Kérem vegyen fel védőruhát! A folyosó végén találja őket!-és patájával a folyosó vége felé mutatott. A tevém bólintott egyet. Ja, gondolhatjátok, hogy felvette?NEM! (PERSZE TI SOSE CSINÁLJATOK ILYET! HA EGY NŐVÉR MEGKÉR..AKKOR MEGKÉR)
Szóval a tevém védőruha nélkül bement az 54-es kórterembe.
Két és fél óra múlva hagyta el a kórházat. Valami szúrást érzette a melkasában! "Nagyon hülye voltma! Miért nem vettem föl azokat a nyamvatt ruhákat! Miért"

Másnapra aztán megbetegedett! Harmadnapra méginkább betegebb lett! Negyedik napon már orvosnál is járt! Ötödik napon már mentőt hívtak hozzá! És ma a hatodik napon betegen, kómában itt fekszik a 60. kórteremben...Zártosztályon. Hát szorítok, hogy felépüljön a tevém, és együtt várjuk a nyarat, a jóidőt!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat