Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Réka naplója


Ezustfarkas [271493 AL], gazdája Réka
2008-05-27

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/271493
2008-05-27

MOST MEGMUTATHATOD, HOGY MENNYIRE VAGY PROFI!



na akkor leírom a játékot:
találd ki az irányítószámomat

Az én adatlapomon van állítva egy irányítószám. ha a te adatlapodon is be van állítva a tied, akkor kiírjaa két település közti különbséget így hogy: "távolság a lakhelyedtől: "xy km" vagy "közös település!" ha az utóbbin van, akkor nyert ügyed van. ha nem, az irányítószámodat meg kell változtatnod az enyémre. de előbb rá kell jönnöd, hogy mi az enyém. az 1ik korábbi naplóbejegyzésemben vannak tippek, amiket érdemes elolvasni. ha megfejtetted, hogy mi az irányítószámom, akkor küldj egy levelet nekem, amibe A TELEPÜLÉS NEVE (amit kitaláltál)ÉS IRÁNYÍTÓSZÁM kerüljön csak. és mind a kettő kötelező. (nem akarok olyan levelet találni, amibe csak egy település vagy egy irányítószám van). Ezt azért találtam ki, hogy tudd, hogy valójában melyik településről van szó, és ne lottójáték legyen az egész.

egy kis segítség: a település, ahol "lakom", budapest 80 km-es vonzáskörzetébenm található, a lakosai száma 20000 alatt vanű, és nem egy istenháta mögötti településről van szó. szal nem kell vele nagyon sokat szenvedni az okosoknak.


Hülyeségeket nem fogadok el. (pl.: Sopron) .

Játékszabályzatom:
1. a játék ideje alatt nem fogom megváltoztatni az irányítószámomat.
2. az első megfejtő lesz az egyedüli nyertes
3.A hülyeségekre, illetve rossz válaszokra nem áll szándékomban válaszolni. Csak a legelső helyes válaszra fogok válaszolni
4. egy ember MAXIMUM KÉTSZER ÍRHAT!
Ha a nyertes 3/4 hétig kitalálja, akkor három datolyát szándékozok neki adni. ha utánna, akkor kettőt. a játék holnap délutánig tart, igyekezzetek kitalálni addig. ha játékot lefújom, írok egy bejegyzést ide.


sok szerencsét!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat