Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Tréteve [143731 AL], gazdája Boszi
2008-07-20 Vasárnap

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/143731
2008-07-20 Vasárnap

Tegnap hazajöttem a táborból, pontosabban jöttünk, tesóm és én. :)

Már az elején voltak furcsaságok... :D Nem is arra a helyre mentünk, ahova az eredeti tervek szóltak, mert azt a strandot bezáratták. Így kerültünk Székelyhídre. :)

A határon simán átjutottunk, szerencsére nem b*sztak ki velünk. :D

Mikor megérkeztünk a stranra, elénk jött a fogadó bizottság :) , akkor még nem ismertem senkit, csak akikkel mentem. :) Mindenki nagyon aranyos volt. :)

Megérkeztünk, felállítottuk a sátrat, és elkezdődött az ismerkedés. :) Estére akkora vihar kerekedett, amekkorát még soha nem láttam. o.O Nagyon durva volt, mindenkit kihívtak a sátorból, hogy menjünk a placcra, ami amúgy egy nagy terasz volt, mindig ott voltak a játékok meg a kézműveskedés. :) Szóval áll ott mindenki a k*rva nagy vihar közepén... Egy csomó sátor beázott, kettőre rátört egy-egy faág, szal totálkáros lett. :( A miénk remekül ellenállt a vihar csábításának. :D Tesóm el is nevezte Terminátornak. :D Akik hajléktalanná váltak, egy estére beköltözhettek a faházakba. :) Még kedden és szerda délelőtt is esett, de utána már szép napos, és meleg időnk volt. :) Akik nem áztak be, azokat támadták a hangyák. :D Két sátort leptek el teljesen... :) Mi ezt is megúsztuk. :P

Nah írjunk pár sort arról, mit csináltunk. :)

Minden reggel 8kor volt ébresztő, 8:40kor gyülekező csapatok szerint a placcon. :) Volt narancssárga -narisari-, zöld, kék, fekete, fehér és piros csapat. Hát melyikbe is kerülhettem volna? Persze, hogy a feketébe... :D :P A csapatvezetőim Lala és Dzsy voltak. :) Dzsynek nagyon örültem... ugye, sosem árt egy kis protekció. :D Egy csapatba kerültem Enikővel, aztán további csapattagok, akiket megszerettem: Segal 1. helyen xP, Csongi, Suzie, Vivi, Tomi, Eu, Timi... :)

Jajj, annyi mindent kellene leírni. :P

Csongi és Segal voltak a csapat poénbombái. :D Bár Csonginak jobban ment. :D Segal inkább a tetteivel bizonyított... xD Mikor Csongi elkezdte énekelni, hogy "Ülök a hídon, verem a..." xD mindenki ül síri kussban, én meg röhögök, mint a vadalma. :D Segal egyik este "kicsit" többet ivott a kelleténél. És pucéran ment fürdeni a medencébe. :D Eljátszotta a fehér bálnát. :D (Én nem láttam, de ő is bevallotta.) Segalnak ott volt a barátnője, de az valahogy nem zavarta... :) Minden csajnak mondott valami szépet, aki tetszett neki. :) Én is megkaptam a magamét... :) "-Szép a szemed, mondták már?" "-Igen, köszi, már mondták néhányan. :P" "-Kék, ugye?" "-Igen." "-De tényleg, úgy érzem magam, mintha a tengerben úszkálnék, ha a szemedbe nézek." :) Hát nah. :D Meg mikor egyedül voltam a medencében, odajött és megkérdezte, hogy "Egyedül vagy szivem?" xD Háth meg amiket levágott... inkább hagyjuk. :D

A reggeli gyülekező után reggeli, majd jött egy kis csoportterápia (ez lett a neve, amúgy csoportfoglalkozás volt). Aztán 3 óra kézműveskedés, amiből 1et volt kötelező végigcsinálni, utána lehetett medencézni, boltba menni. :) Majd ebéd, amihez első nap kapott mindenki egy-egy műanyag tányért [egész hétre, hát alap, hogy az emberek (130 fő) már az első nap eltört...], aztán megint csopterápia, majd kézműveskedés, este csoporttok közötti vetélkedő, majd vacsi. És minden este buli, éjfélkor takarodó. Kivéve csütörtökön, akkor csak 11ig tartott cserébe azért, hogy pénteken (utolsó nap) reggelig. :)

A kajáról szólva: xD kész röhe(ly/j?) volt. :D
A reggeli megegyezett a vacsorával egész héten át... Minden reggel és este ugyanazt a kaját kaptuk. xP Kenyér, szalámi, vaj, lekvár, májpástétom. Igazi változatosság. :D A hétvégére már kicsit untuk. xD Az ebédek... első nap borsófőzelék, finom volt, de nem bírtam megenni, mert sok volt. :D Aztán volt paprikás krumpli, aminek fehér volt a színe, egyszer volt vmi húsos tészta, meg volt törtkrumpli pörkölttel, meg egyszer volt vmi levet, amiből nem ettünk, mivel széttört a tányér. :D Vettünk innivalót, 3 literes üvegest. :D És annak levágtam az alját, az lett a tányérunk, de kettesben fel sem tudtuk avatni tesómmal, mivel betársult egy srác, Dávid, akinek szintén nem volt tányérja. :) Ő amúgy szervező volt és batikolás közben ismertem meg. :) Nála is protekciós helyre kerültem, mert másnap reggel ő osztotta a reggelit, akkor adott tesómnak és nekem új tányért, ráadásul kést is!!! :) Örök hála érte Dávidnak. :* :) Meg jártunk a boltba jégkrémet venni, az egyikre nagyon rákattantunk, vmi fehér volt. :D És le volt öntve barack nemtommivel :D de isteni finom volt. :D Ennyit a kajáról. :D

Mivel kézművestábor volt, illene leírni miket alkottam.... :D

Arnie-nak hála megtanultam batikolni. :) Nagyon fasza lett az a sima fefér felső, amit elvittem. :) És a batikolásnak hála megismertem Dávidot, akiről fentebb írtam. :)
Megalkottam a Szent KTM-fát. :) Drótból készült, gyöngyökkel van díszítve. :)
Fűztem gyöngyöt.
Sütöttem mézeskalácsot. :P
Készítettem méhviasz gyertyát.
Agyagból készítettem egy "betépős" gombát.
Csináltam "pókhálót".
Varrtam voodoo babát. :P Még nem használtam senki ellen. :P
Fontam karkötőt.
Nagyon fasza fonatokat készítettek a hajamba: Szőke (Zsolti), és egy csajszi, akit nemtom, hogy hívnak. :S :)
Húha tuti van, amit kihagytam... :D

A csoportterápiák szuperül zajlottak. :D
Nagyon jó és vicces játékokat játszottunk. :) Bár néha sztrájkoltunk... de remélem azért Laláék nem haragudtak meg. :)
"Pillangó nem fogsz te szállni, virágról virágra szállni. Pillangó nem fogsz te szááállni, virágról virágra már." xD
Meg tevegeltünk, kígyóztunk, ááá barmultunk nagyon sokat. Meg az a bot letevős játék... Nah ott a csapat egyik felénél (nálam is) felment a pumpa... Az volt a feladat, hogy egy-egy ujjal tartottunk egy botot és le kellett tennünk a földre úgy, hogy senki nem engedi el közben... A bot egyik végénél emberek (ahol én is álltam) szépen tettük lefelé, de a másik fele meg mindig felnyomta az égbe, vagy kifordította oldalra. :É Nah ott már k*rva idegesek voltunk. :D

Dzsy megkapta a már kb egy hónapja beígért masszázst. Jól megmasztam. xD Nem írtam félre semmit!!! Kikérem magamnak! :D




Akkor most felsorolnám azt a néhány emberkét, akiket nagyon megkedveltem a tábor során:
sorrend nincs!!!

-Dávid
-Ádám
-Arnie
-Szőke
-Z
-Csoki
-Mimi
-Tompi (Mr. Metallica)
-Gergő
-és a csapattársak

Tök jó amúgy, hogy szinte csak fiúkat soroltam fel... xD



Nagyon örülök, hogy részt vehettem ebben a táborban. :) Dzsynek ezért is hálás vagyok csakúgy, mint Lengyelországért. :) Remélem lesz még alkalmam máskor is vele utazni! :)

Ezt a bejegyzést ki fogom még egészítgetni... :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat