Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bori naplója


Mammamia [1185 AL], gazdája Bori
Holdjegy

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/1185
Holdjegy

Ez jött ki a jellememről a születési dátumom alapján:

Minden körülmények között szavahihető és megbízható embernek ismer a környezeted. Belülről sugárzó bájt és szépséget árasztasz magadból, mégis vannak benned titkos, vad ösztönök is, melyeket a külvilág nagyon vonzónak talál. Szereted hatékonyan tölteni az idődet. Elvárod saját magadtól a kiváló teljesítményt.

Határozottság jellemez, kitartó vagy, derűsen tekintesz az életre, általában erős a művészetszereteted. Képes vagy felügelni és akár vissza is fogni érzéseidet. Csakis az igazi értékeket tartod fontosnak, és beismered legmélyebb érzelmeidet is, nem szereted a titkolódzást és a félrebeszélést.

Akkor, amikor kihívással találod szembe magad, először is körültekintően összegyűjtöd a tényeket és a bizonyítékokat. Nem cselekszel meggondolatlanul, sőt, inkább kétszer átrágod magad mindenen.

Ahhoz, hogy boldog lehess, el kell fogadnod a saját és mások érzelmeit, engedd, hogy szeressenek. Mindig is fontos tényező lesz számodra a művészet, a természet, a zene és a pénz.

Női horoszkópban ez az állás rendszerint nagyfokú termékenységet jelez. Anyaként odaadó, jóságos, nagyon gyakorlatias vagy, türelemmel és gondoskodással figyelsza gyermekedre, hisz te adod számára a biztonságot, a védettséget, és neked kell megmutatnod, hogyan kell legyőzni a mindennapok problémáit.

Férfiként a vágyott nő tulajdonságai között az érzékiség, az erős erotikus kisugárzás, háziasság és hűség szerepel, elvárod, hogy megfelelő szeretőd, szerelmed és gyermekeid anyja legyen egyszerre.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat