Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rebeka naplója


r_ebeca [168738 AL], gazdája Rebeka
...xD...: P :)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/168738
...xD...: P :)

Nagyon rossz nap =(...
_____________________________

Sokszor úgy érezné az ember a remény elszált, egy kis fény sem pislákol az alagút végén, megy a vak sötétségbe reméli egyszer majd kitalál, de lassan fogy az életereje, nem bírja a sötétséget és csak egy utat talál a halált.
_____________________________

Gondolkoztál már, milyen lehet a halál? Van menyország? Vagy van pokol? Vagy talán újjászületés? Ülsz a tizedik emelet ablak párkányán, gondolkozol, kiugorj vagy sem. Megfordul a fejedben, gyorsan tulleszel rajta, de mi lesz ha mozgássérült leszel? Mi lesz ha mégis túléled? Nem félsz a haláltól? Hogy meghalsz? Nem leszel tovább? Szenvedsz, vagy nem? Vajon milyen érzés lehet, nem gondolkoztál még?


______________________________
Talán van még remény, kigyúlt a fény az alagút végén, futok, rohanok, talán még elérem, már a cél előtt járok, és kialudt. Tovább lépek lépedek a sötétség kihalt utcáján, nem látok semmit, nem látom hova, megyek,ködbe veszett már rég minden. Emlék képeksokasága jelenik meg előttem, könnyes szemmel bámulom a képet amin két fiatal helyezkedik el, csak bámlom, könnyeim gyors futamban haggyák el szememet. Rohanni próbálok, de a lábam földbegyökerezett, elakarom fordítani a fejem, nem akarom látni, de nem tudom elfordítani, próbálkozom, de nem sikerül. Földre rogyok, zokogok , nézem a képeket és minnél jobban elszomorodom. Lassan megpróbálok felálni, de senki nincs aki segítsen, aki megtámasszon és segítsen engem egy kicsit is arrébb vinni, nem, nincs. Egyedül vagyok, magamra hagyatkozva, próbálok túllépni a dolgokon, próbálom elfelejteni a múltat, de a múlt a szívemben él mindörökre, onnan kitörölni nem lehet.
______________________________

Most ilyen hülye napom volt xD (én írtam őket szóval ne hogy ellopd :P )



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat