Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Király Anita naplója


paca du [175440 AL], gazdája Király Anita
2008-12-02

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/175440
2008-12-02

Nehezebb dolga van a többinél, mert nem fogadja el sem magát, sem a világot. A rosszat látja mindenben. Titkokzatos, szégyenlős, kitűnő a memóriája, és soha nem veszti el a fejét. Erős kötelességtudata van, és vállalja tetteiért a felelősséget. Szeretne kitűnni valamiben, sokat dolgozik, és próbál minél feljebb kerülni a ranglétrán. Szeret egyedül lenni. Mindig megtervezi előre, hogy mit fog csinálni a közeli és a távoli jövőben, a spontaneitás és rugalmasság nem az erőssége. Jó az üzleti érzéke, azonban fontosabb számára, hogy megszerezze a dolgokat, mint az, hogy kiélvezze a megszerzett javak által nyújtott lehetőségeket. Szeretik a csendet és az elmélyülést, nagyon jól tud koncentrálni egy dologra. Magatartása kimért, nem könnyen lelkesedik, intellektusa lebilincselő. Nehéz vele megbarátkozni, a közelébe férkőzni.

Probléma
így:
Nem meri megélni az érzelmeit és még kevésbé meri kimutatni. Elfojtja magában az érzelmeket és az érzékiséget, és emiatt nem is éli meg a életet. Meg kell tanulnia felszabadítani az érzéseiket, megélni a jót és a rosszat, különben rideggé, keményé és megkeseredetté válik.

Vigyázat! Amit leginkább nem érzünk problémának, sokszor pontosan azzal van a legnagyobb gond - inkább elfojtjuk és tudatalattinkba száműzzük, mert nem akarunk szembesülni vele, hiszen nehéz megélni és változtatni rajta.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat