Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Fann! naplója


Blúúú [10205 AL], gazdája Fann!
Maa...=)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/10205
Maa...=)

Maaaa jó nap volt.Labdáztunk is!:D

Nemrég jöttem vissza a korizásból.Nemtomm miért, de iszonyatosan fáj a fejem,a lábam és fejem.A fejem talán azért mert 10:00-óta nem ettem semmit:?-.-"
Jajjj, elfelejtettem a legfontosabbat!A jégpályán történt:
Lejöttem a jégről,Virág a korlátnál figyelt.(am.azért jöttem le,mert bemondták,hogy csomó embernek cuccai tűntek el pfff...-.-") Na, és ott hó volt és megcsúsztam!Elestem de tökjól mert a bal oldalamra irányítottam magam,mert ha a fenekemre estem volna akkor kész... Ígyis fáj a múltkori:S.(avgy félóráig röhögtem magamon xD) De akkor is,mindenem fáj. :S

Holnap lesz az Adri bulija.Nemtom szabad-e ilyet mondani, de nekem nagyon nincs kedvem elmenni:S Bezzeg 2 hónapja!Már előre készültem....
Nemtudom miért nincs kedvem de nincs!Pedig ha vége a bulinak tuti azt fogom mondani h ÍRTÓ JÓ VOLT!=)
Na,már megisjött a kedvem a bulizáshoz(egy kicsit).Holnap 13:00-ra jön Virág,együtt felkészülünk a bulira(smink stb. bár az előbbit nem értem hogy miért, de hát ha a többiek is...akkor én mért ne?:D),meg valszeg együtt fogunk elindulni.Bár az együtt elindulás,eléggé kétséges, mivel nem tudjuk hogy hol van az az utca ahol laknak,sőt még anya se tudja :S -.-" Majd felhívom Adryt.Vagy Raichut =)
Na ennyi volt mára, a buliról meg mindenről több info holnap vagy az után




[: PinkApple♥♥♥♥
#############################################################
Újra itt!Megtudtam Dorinától,hogy hol lakik az adri,hát nem közel,szal az együtmenésből Virággal nem lett semmi!-.-. VISZONT DORINA TUD VALAMIT, AMIT ÉN NEM!ÉS EZ IDEGESÍT!AZT ÍRJA,HOGY AZ ADRI BULIJÁN ELMONDJA,DE ÉN MOST SZERETNÉM TUDNI!MIND1. MÁR ÚGYIS LEMENT MSN-RŐL SZAL MINDEN HOLNAP FOG KIDERÜLNI!!!!:/már várom a bulit,:D és mindent leírok télleg!

na mostmár télleg PááÁáÁáÁáÁ

♥♥♥♥PinkApple♥♥♥♥
(utoljára a mai napon, reméljük:P)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat