Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

just a fucking whore naplója


cthulhu [83206 AL], gazdája just a fucking whore
2008-12-22

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/83206
2008-12-22

(Friss kép)

Rám tört az írhatnék.

Elnézegettem a régi bejegyzéseimet, és nagyot néztem a régi ocsmány képeimen. Hogy pár hónap alatt ennyit tudjak változni...! Kész röhej. Szóval a régi képek elavultak, ha megnézed, akkor nem én vagyok... Az AL-omon van az új kinézetem. BlackMetal, festett, dark és szééép. Nos az ego-m is változott. :)

Elfelejtettem megírni a Dalriada/Tűzmadár koncertet. Életem első koncija volt, és állati! A Tűzmadár énekese egy tök vidám és aranyos srác, és nem olyan bunkó, mint a többi aki nagyra tartja magát, akármennyire is jó valamiben. Bár az összes Tűzmadár tag kedves, az egyik gityóssal fotót is csináltunk. ^^ A dobos meg... áááhh... No komment!

A Dalriada más tészta volt. Nagyot alakítottak, bár ez a Laura nem olyan édes, mint a képeken. Kis betokosodott, szomorkás valaki. Nem ismerem. Igazából nem is akarom. A zenéjük Magyarország legjobb Folk Metalja, de ezt túlságosan magukra veszik. Nem kéne fennhordani az orrukat. >.<
Azonban a koncertet nagyon jól lenyomták 13-án.

Első sorban álltunk, ezért nem hallottam az elkövetkező két-három napban. Ez van.
És még mielőtt azt hinné a tesóm, meg Peti, hogy sosem megyek több koncertre, akkor csalódást kell okoznom. Muhaha... x)

Amúgy bírtam a skinhedeket, amíg nem találkoztam velük. Haljanak ők is, mint az egyes cigányok! :)))

Hail, Sátán! Daimonion



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat