Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Lili Nóra naplója


Kicsi Lili Nóra [32287 AL], gazdája Lili Nóra
2009-01-24

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/32287
2009-01-24

Ma nagy fényképezés és fényképnézegetés volt! A nagymamámnak (anyu anyukájának) küldött anyu sok képet: arról, amikor teganp hazajöttünk (az új macis overálom volt rajtam, ami nagyon tetszik, csak még kicsit nagy), arról, amikor apu tart a kezében a "Régi!" feliratú pólójában:), arról amikor anyu becsomagol a nagyim kötötte kis fehér kapucnis kabátkába, meg persze, arról ahogyan alszom. Azt mondják, hogy a fejem formája apumra emlékeztet, a szám pedig anyujé. Én még nem látom, de biztos igaz:) Szerencsés vagyok, mert mindkettőjükre jó hasonlítani:)
Nagyim is mondta, hogy nagyon békés baba vagyok, mert keveset sírok. Éjjel is három óránként kaptam enni. A szüleim felébresztenek, mert ha kicsit később eszem - amikor magamtól ébredek, akkor túl gyorsan szopizom, és nem marad meg a pocimban. Egyébként anyu mindig csodálkozik, hogy milyen keveset eszem, de hát ez azért van, mert még kicsi vagyok:)
A kiságyamon egyelőre keresztben is elférek az 54 centimmel, és a ruhácskáim változatlanul nagyok még, de már kicsit kerekebb a pofikám, mint a kórházban.
Sajnos nem tudjuk, mennyi most a súlyom, mert nincs még nálunk a mérleg. Anyu azt mondta, hogy majd apu testvérétől kapjuk kölcsön. Akkor majd beindulhat a méricskélés:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat