Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

F. Zsófi naplója


Edgar Javier [178638 AL], gazdája F. Zsófi
február tizennégy

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/178638
február tizennégy

HeHe...
Ismét eltelt egy ilyen nap. köszönöm azoknak, akik ma rákattintottak az üzenőfalra fellőtt szövegemre, és esetleg még szavaztak is. :)
[A cukortól lerohad a fogad! AZ ÉLET HALÁLT OKOZ! vonzó az egered ;):P]
nos mint előző bejegyzésemben említettem, a mai napot Döncivel töltöttem. illetve a nap egy részét... egyébként kábé a gép előtt görnyedtem, és foglalkoztam a kis füzetemmel. Úgy döntöttem, túl sok a szabadidőm, ezért rendszerbe foglalom az általam oly szívesen rajzolgatott kis állatkákat név, faj és a névadójuk szerint, majd lerajzolom őket külön lapokra, és odaírom az általános jellemzőiket.
sokan neveztek már pihentagyúnak, talán ezért, talán más miatt.
Ma született két új kisállat, az egyik egy csiga [név: Csika, névadó: Niki], és egy mókus[név: Sanyi, névadó: Marci]. én ebben lelem az örömömet, megnyugtat a tudat, hogy vannak olyasmik, amiket precíz pontossággal és kellő érzelemmel, ügyességgel csak én tudok megcsinálni. ezt most nem egoizmusból, ez így van. A füzetben jelenleg Mucinál, a pillangónál tartok[a nevet én adtam neki. lehet röhögni.]. Ő a hatodik bejegyzett kisállat. eddig húszan vannak, de lehet, hogy ez a szám még nőni fog.
Holnap esetleg megpróbálkozom a nyuszi, illetve a boci rajzolásával.
Emiatt TE, kedves Olvasó, 3 dolognak tarthatsz:
egyrészt teljesen hülyének, mert majdnem 15 évesen még az ilyesmi köt le.
másrészt pihentagyúnak, mert ilyesmire van időm.[mert ÉN megtehetem:]
harmadrészt pedig simán Örök Gyereknek, mert csak.
de meg kell mondjam, érettebb fejjel elértem azt a stádiumot, hogy hidegen hagy mások véleménye. Ha kinevetsz, akkor veled nevetek, mert szereztem neked egy jó napot.

Nem tudom, ezt mind miért írtam le.
De jólesett. A kép pedig azért van, mert ugyan a Valentin-napot nem állom, de "nekem is van szívem". ezt nyolcadikban állapította meg egy akkori osztálytársam, miután a tanár búcsúztató műsorunkon elsírtam magam. a nyolc év alatt, azt hiszem, másodjára.
Az élet szép.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat