Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ági naplója


Beauregarde [72970 AL], gazdája Ági
Tiszteld önmagad

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72970
Tiszteld önmagad

Tiszteld önmagad, tiszteld a saját belső hangodat, és kövesd azt. Ne feledd, én nem biztosíthatlak afelől, hogy az mindig a jó irányba fog vinni. Sokszor rossz felé fog vinni, mert ahhoz, hogy megtaláld a helyes ajtót, először nagyon sok rossz ajtón kell kopogtatnod. Ez így működik. Ha véletlenül, csak úgy vaktában ráakadsz a helyes ajtóra, akkor nem fogod felismerni, hogy az a jó ajtó.
Tehát ne feledd, hogy összességében nézve a tévút sem tévút, mert minden út növekedésed végső csúcspontja felé halad. Ne habozz, ne töprengj túl sokat azon, hogy mi a rossz és mi a jó. Az a probléma, hogy az embereknek azt mondják, hogy "sose csináj rosszat", és ettől olyan bizonytalanok, olyan ijedtek lesznek, hogy semmit sem mernek csinálni, nehogy valami rosszat tegyenek. Leragadnak, moccanni sem tudnak, mert hátha valami rosszat csinálnak. Olyanok lesznek mint a kő, elveszítik a mozgékonyságukat.
Én azt tanítom: kövess el annyi hibát, amennyit csak tudsz, csak egyre emlékezz: soha ne kövesd el ugyanazt a hibát kétszer. Így biztosan fejlődni fogsz.
(Osho)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat