Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Mano naplója


_DUDE_ [120893 AL], gazdája Mano
2009-03-04

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/120893
2009-03-04

na most.. sztem ezentul már cs akk fogok irni ha vmi nagyon fontos történik velem...v akkor se.. inkább ha unatkozom..
hát elég sok minden történt velem mostanság : pl járok pszichiáterhez és szedek gyógyszereket és mikor ezt elmondtam neki nemh támogatott volna hanem inkább elkezdte sorolni a hibáimat plusz még nagyon meg is bántott és haragszom rá...azt azért már nem nyelem le h a szüleimet bárki is a szájára vegye..hjaj fáj a könyököm :s rájöttem h feleslegesen marcangolom magam olyan dolgok miatt amiket ugysem változtathatok..nagyon hiányzott pötty és én azt hittem h soha nem fogunk beszélni..mert annyira eltávolodtunk az utobbi időben egymástol..hirtelen egy törekvö karrierista picsává vált a szememben akinek mindennél fontosabb milyen ' pozicioban ' van.. és hirtelen egy ellenfelet láttam benne... akit egy kanál vizben meg tudnék fojtani.. aztán annyira rosszat hallottam rola.. vagyis nem rosszat.. inkább sok olyat ami érzékenyen érintett.. pl h amikor állitolag szerettuk egymást ő egy másik pasas után futott és a jelenlegi bnőjével azon marakodtak h kié a srác.. és nagyon átverve éreztem magam..nem akartam hinni ebben.. ugy gondoltam h nem hazudna nekem sosem.. bár lehet ez csak az én fejemben van igy...
aztán megtörtént és egyáltalán nem olyanra számitottam és csalodott voltam..de ezen nem kéne csodálkoznom hiszen semmise volt ugy ahogy elterveztem.. pláne a szereplők..
aztán 13án megyek ki valszeg a mamámmal lakást nézni.. csak egy lakás van de herri (L) és jolesz az nagyon - :) és valszeg kávét fogok felszolgálni és mégcsak nem is magamnak - :D xD
aztán asszem tegnap kibékültem pöttyel de nem biztos.. mer igazábol nem vesztünk össze csak én haragudtam meg.. és kb 1 hétig nem beszéltünk és hjaj de hiányzott már.. és igaz h azt mondtam h nem érdekel mi van vele.. de csak MONDTAM ..
és még az jutott eszembe h amiota ismerem millioszor összevesztünk és volt ugy nincs tovább.. aztán mindig egymás mellett kötöttünk ki.. szerettem ezeket az összezördüléseket igaz h kikészitettek de utána tökjo volt kibékülni és mindegyik után rájöttem h én mennyire imádom meg h milyen klassz csaj és imádom a cikizéseivel együtt (L)
mondjuk meglennék a viták nélkül is.. de addig jo amig veszekszünk.. mi lenne ha járnánk :| összejövünk szétmegyünk összejövünk szétmegyünk :| agyrém !! ezért inkább egy privát barátként tekintenék rá aki csak az enyém és én csak az övé, barátok, akik szeretik egymást, törődnek egymással, és csillagos ötösök az összebujásokban, aztán akik a felsoroltaktol megszédülve összeköltöznek és boldogan élnek amig meg nem halnak (L)
elég volt xD



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat