Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

KarinaKariRina:) naplója


Prüntyögő [122962 AL], gazdája KarinaKariRina:)
Első 3 ovis napom

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/122962
Első 3 ovis napom

Sziasztok! Íme "nagy" ovis lettem:D! Anyukámmal tett ovilátogatásaim alkalmával nem is gondoltam volna,hogy ilyen klassz dolog az ovi...
Mert az ovónénik kedvesek
Mert a gyerekek cukik
Mert ott van Vanessza és Dórika
Mert bevihetem a nővéremet a suliba
Mert a kaja is jó
Mert sok a játék
Mert így nagy fiú vagyok
...stb

Első ovis napom:
Reggel korán(fél8) bevittem tesót "dolgozni". Utána puszi és mentem Apával az oviba. Ott megkerestük a jelem és "berendezkedtünk"...
Majd jött a tízórai,amitt nem ettem meg(sztrájkolat?!). Aztán játék és kimentünk az udvarra játszani,de én végig az óvónéni mellett maradtam. Majd jött a dél. Lassan megérkezett anya(kb. 5-10 percet itt pityeregtem,mert azt mondta anya,hogy jön,ha harangoznak,de nem jött és ezért elkezdtem sírni. Anya azért nem jött,mert közben mondta az ovónéni,hogy később jöjjön.) Hazamentünk és ugyebár mindenki hallotta volna az élményeimet....de! Én nem nyilatkoztam. A teóm szokott nekem ajándékokat hozni,ezért mondatam neki az első ovis nap elött,hogy hozok neki ajánékot,de ez nem így történt,így amikor hazajött a suliból kissé szomorúan vallottam be neki,hogy nem tudtam neki ajándékot hozni. A tesóm viszont teljesen megnyugtatott,mert elmondta,hogy neki az a legnagyobb ajándék,hogy ilyen jól viselkedem az oviban. Hazafelé jövet,mert jó kisfiú voltam kaptam rágót(cukorkát):D és csokit.
---------------------------------------------
Második ovis napom:
Reggel kissé balhéztam,mert apáék összevesztek és az oviban is csak lefejtős módszerrel maradtam ott,de utána minden rendben jött. A tízórai gabonapehely volt és ez nagyon ízlett,egyedül megettem. Az ebéd is finom volt és egyedül megettem. Most is voltunk az udvaron,de mostmár elmentem sétálni Sárával és Dórikával(mondták is anyának,hogy végre ellehjetett csalni egy kicsit:D. Aztán bebújtam a csajokkal egy kisházba és ott beszélgettünk. Aztán jött értem anya és hazamentünk. A második nap sem meésltem semmit. Ebéd után(amit egyedül ettem meg) kezetmostam,megtöröltem a kezemet a törölközőmbe,majd ahelyére tettem,utána pedig megkerestem a fogmosó felszerelésemet és fogat is mostam(teljesen elvoltak tőlem ájulva).
---------------------------------------------
Harmadik ovis napom:
Reggel most is sírtam annak ellenére,hogy semmi okom nem volt rá. Az oviról hallani sem akartam(öltözés közben is sírtam),de aztán persze semmi baj nem volt és ugyanolyan ügyes kis pasi voltam,mint a 2. nap(fogmosás...stb). Most se meséltem semmit:(!

Mostanában nem járok oviba,mert lebetegedtem:(!
Puszi-Nyuszi HoPp:D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat