Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

András naplója


Vortigon [72629 AL], gazdája András
Vortigon

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72629
Vortigon

Tartalomjegyzék:
Vortigon
Elköltöztünk

Vortigon:
Jackie régészete során rábukkant egy láncra, ami a kezére tekeredett, és démonná változtatta.
Szóval, amikor az ásatások folytak, egyszer csak rábukkant egy barlangra, ahol egy aranyszobrot talált,(hatalmasat) és a kezén egy láncot. A lánc fénylett, és minél közelebb ment hozzá, annál jobban. A végén már egészen világított, mikor egyszer csak rátekeredett a kezére, és különleges képességekkel ruházta fel. Egyetlen hátránya az volt, hogy ha a képességeit használja, gyakran átváltozik egy bizonyos démonná, akit Vortigon néven emlegetnek. Később kiderült, hogy 12 millió éves a lánc, akkor zárták bele Vortigont.
Most egy kicsit Vortigonról:
Vortigon egy démon(de ezt már tudjátok). Méghozzá a valaha élt legerősebb démon(legalábbis ő így gondolja).
Képességek: mire azokat én felsorolnám, 70 éves lennék.
Többek között sérthetetlenség(majdnem), erő(olyasmi, mint a Jedi erő), meg nyers erő, lézer(ilyen furcsa démoni izé), varázslás(többek között fekete-mágia), méregtüskék, mérgező labirintus(az olyan, hogy felemelkedik egy labirintus, ahol növények kúsznak ide-oda, az oldalukból fél méteres tüskék állnak ki, a fal áttörhetetlen, és nem lehet felszállni, mert ott igen erős a gravitáció) és még sorolhatnám, de hadd ne.
Tulajdonságok:
Barátságtalan
Okos
Ügyes
Jó reflexei vannak
Gonosz
Morcos

Na de ne csak egy démonról beszéljünk, hanem arról, hogy ELKÖLTÖZTÜNK! Képzeljétek, családi házba ám, és nagyon szép és jó és király és szép és jó és illatos és szép és jó és szép és jó és védett és rejtett és szép és jó.

Katt:
http://vortentis.myminicity.com



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat