Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

aoi_hana naplója


warumono [13652 AL], gazdája aoi_hana
Né, mit találtam... megint

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/13652
Né, mit találtam... megint

Az ikrek lány/nő jellemvonásai:
Az Ikrek csillagjegy női szülötte igen szórakoztató teremtés, aki mellett sosem unatkoznak a barátai. Látszólagos hidegsége ellenére rejtélyessége vonzóvá teszi. Az Ikrek nőnél az ész uralja a szívet.

Szellemessége révén mindig érdekes irányba tereli a társalgás folyamát. Mindig együttérzéssel meghallgatja a másikat és érdeklődik embertársai gondjai iránt s szükség esetén szívesen segít. Barátságos, mindenre megoldást akar találni, szívesen ad tanácsot, csakhogy mindenki elégedett legyen. Barátaiért bármilyen áldozatra képes.

Sosem feledkezik meg szerettei évfordulójáról, szeret meglepetést szerezni. Bár önmagában folyton nyugtalan és nem mindenkit kedvel, azt szeretné, hogy őt mindenki szeresse. Közeli barátaival nyílt, de eléggé csapodár, mert soha senki sem képes birtokolni őt. Az Ikrek nő sosem lesz valaki beosztottja. Sokoldalúsága és összpontosító ereje révén gyakran két-három dolgot is végez egyszerre. Mindig saját reflexeire támaszkodik és képes gyors döntéseket hozni. Csakhogy bármennyire is érdekes lenne, semmit sem képes befejezni. Persze, ismeri saját gyengéjét, szeretné is kijavítani.Az Ikrek nő hol vidám, hol szomorú, örökös elégedetlen.

A legbecsesebb számára a függetlenség. Ritka kezdeményezőkészsége és nagyszerű éleslátásra eredményeként szakmailag és az üzleti életben is sikeres. Csakhogy folyton kétségek marják, ezért csakis sok-sok türelemmel oldhatja meg a gondjait.


És csak úgy, mint a másik, ez is tök igaz. :3 Vagyis részben... jó részben. : D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat