Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Sári Barbara /Jenga/ naplója


Miszter Ramos [143317 AL], gazdája Sári Barbara /Jenga/
2009-07-27

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/143317
2009-07-27

Helo-szia

Nos, hát már megint nagyon rég óta nem írtam. Úgy gondoltam, hogy addig nem írok, amíg meg nem érik bennem a Volt-fesztiválos élményeim gyümölcse, de hát ez a megérés, még mindig nem érkezett meg, csak nagyon szűkszavúan. :)
Sok koncerten voltam, és mindegyik nagyon jó volt. Voltam pl. a Limp Bizkit-en , amiről később megtudtam, hogy magyarul a nevük "puha sütit" jelent. :D Nagyon jó volt, az elején, kicsit meglepett, hogy olyan előrre tudtam furakodni, a tömegben, kb. úgy a 6. sorban lehettem. Az elejeén tök jó volt ott elöl, viszont, amikor viszont elkezdődött az a bomba rész, amikor mindenki pogózik, és ugrál, nos, hát az a hasamnak, és a bordáimnak nem tettek túl jót, így kb. a 3. szám után gondoltam egyet, és hátra mentem, végül is onnan is élvezetes volt a koncert, főleg mikor az egyik gyereket felhívták a színpadra, nah az nagyon jó volt. :))
Aztán voltam Anima Suond System-en, ami mint már annyiszor, most is átment egy átváltozáson. Azt hiszem talán a régi zenekarból már nincs is senki, de nem baj nekem gy is tetszett, bár mikor a revolution c. számot játszották, a refrén kicsit érdekes volt. :)) De hát a változás ezzel jár. Most már ők inkább átmentek ilyen elektro-pop/rock stílusba DE még így is tetszik.
Irie Maffia. Nos, hát talán ez volt az egyik olyan koncert amit a legjobban vártam, és egyáltalán nem csalódtam benne, mivel marha jó volt. Mindenki nagyon élvezte, és itt egyáltalán nem zavart, a folyamatos ugrálás.:P És az egésznek volt egy olyan klassz hangulata, hogy komolyan, nem is tudom lerni, hogy milyen.
MYSTERY GANG.Hááát, az volt a leges-legjobb koncert a Volt-on számomra. Akkor volt a koncert, hogy csúcs. Nem olyan régóta ismerem a zenekart, mármint rajongóként, de nem csalódtam bennük. Még közös képet, és csináltunk.:P
Nos, azt hiszem, hogy ennyi, kimerültem a Volt-os élményeimből. :))

-Barbera-



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat