Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Anita naplója


Nadezsda [304170 AL], gazdája Anita
2009-08-02

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/304170
2009-08-02

Kedves Napló!
"Ez a nap más, mint a többi, és én örülök nagyon, mert ma van reggeltől estig a"... SZUPERTEVENAPOM!!!
Képzeld, kedves Napló, a mai napon pontosan 100 napos lettem!!! Az azt jelenti, hogy már kb. 0,27397... éves vagyok! (őőő.. Marci gazdim segített kiszámolni :P)
És... és... olyan erősnek érzem magam!!! Olyan SZUPERNEK!!! És mindezt azért, mert a mai napon SZUPERTEVE vagyok!! :D És még Dokitól egy nagy tortát is kaptam!!! :) Finnni!!! ;)
Tök jó érzés... habár.. nem kell túlzásba vinni :)
Szóval, hogy megünnepeljem a nagy eseményt, gyorsan palacsintasütőt ragadtam, és sütöttem egy adag palacsintát!!! (Jó, jó... pár ment a plafonra és a padlóra is... és akkor mivan??? Szupertevenapom van!) Aztán, amikor a palacsintarakás eltűnt valahol az orrom és az állam között, és eljutott a patám és a púpom közé, gitárt fogtam, és tök sokat pengettem! Marci gazdimnak nagyon tetszett, és azt mondta, sajnálja, hogy Anita gazdim nem hallhatta, mert tök jól csináltam! (khm... megjegyezném, hogy közben kacsintott egyet, szóval lehet, hogy készül valamire)
Hát, hogy a mai nap jól folytatódjon, elmentem a tevefarm mosókonyhájára, és vadásztam magamnak egy rakat zoknit, mert már kevés volt itthon...
Hm... Mivel is lehetne befejezni egy ilyen jó napot???
MEGVAAN!!! Megyek, gyorsan rendőrruhát húzok, és ha már ilyen szuper szupertevevagyok, rendőrködöm egy kicsit és segítek tevetársaimon!!!
Na, akkor eltevegelek teve-rendőrködni! Szia!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat