Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Airie naplója


Airie [329507 AL], gazdája Airie
nyálasról szlengre

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/329507
nyálasról szlengre

Ha kedves James unatkozik a tudatomon kivül... :DDD

Airie maszkja megcsillan a pompás báli fényben. Sajnos szeme nem talál senkit, ki szivéhez legalább egy kicsit is közel áll s melegitheti kellemesen. Csak áll, maga sem tudja meddig, tán addig mig nem lép hozzá valamilyen kellemes társaság vagy épp egy oly személy kit keres.
Szlengül:
A csajszikám maszkja világít a buli fényében. Nem lát senkit, akivel flörtőlhetne. Áll bambán,fingja nincs, meddig, reméli, odalép hozzá vmi banda vagy egy vadbarom.

Airie jéghideg maszkja szivridegitóen csillan meg, bár jómaga mégis melegen mosolyog -Jó estét Uram - köszönti őt kellemes hangján, mely bár nem árul el semmilyen érzést, csak a kellemes udvariasságot
Szlengül:
A csaj fagyos maszkja rémisztően megvillen, de ő maga tök kedvesesen vigyorog - Cső, Testvér - köszönti a srácot a hangján, ami nem árulja el, mennyire érzéketlen.

Airie lágyan mosolyodik el, mikor Manson udvariasan kezet csókol neki. Léptei lágyak, oly könnyedék mintha lebegne. Kezeit kellemesen helyezi Manson vállára s kezébe helyezi a másikat, s már táncol is vele oly csodássan, mint egy szálingózó hópihe.
Szlengül:
A csaj vigyorog, mint a tejbetök, mikor a csávó megpuszilja a kezét. Járása laza, mintha lebegne. Kezeit a pali válára teszi és a másikat az ipse kezébe teszi és megy ropni vele, mint a hópehely.

Airie könnyed léptekkel indul az ajtó felé, mely a csodaszép, Holdal megvilágitott kertbe vezetnek. Ahogy kerüli a táncolókat, kezét mézédesen emeli fel, s már ujjai közt lágyan fogja a boros poharat, melyben fehér bor csörgedezik csodaszépen.
Szlengül:
A csaj tök lazán az ajtóhoz slisszol ami a Holdal kivilágított kertbe vezet. Ahogy kikerülgeti a táncoló bandákat, kezét felemeli és fogja a piás poharat, amiböl a szájába bor ömlik.

Airie szemei káprázatossan pásztázza a fehér rózsákat, melyek csodaszépen nyilnak hatalmas virágokba, mutatják szirmait a világnak s árasszák ámporitó illatukat az egész környékre - Ó, mily csodássan undoritóak... - szólal meg s ujjai óvatosan kúsznak az egyik kinyilt rózsa szirmai felé.
Szlengül:
A csaj szemei csodálattal gúvadnak a gyomokra, amik fél perccel ezelőtt nyítltak ki előtte és a képébe nyomatják az illatuakat, szintúgy a környékre is. - mily rohadtul szépek... - nyögi és a keze egy gyom irányába indul.

Airie ujjai undorodva érintkeznek a virág szárához, s már húzza is ki hajtincseiből, melyek selymessen omlanak le a virágról - Köszönöm Uram eme kellemes ajándékot, de undorodom eme kinyilt szemetektől. Az összezártak az értékessek számomra - válaszolja s a virág már hull is sa földre kezéből
Szlengül:
A csaj keze úgy kúszik a virág felé, intha azok veszettek lennének, és kitépi a hajából, és ami kiesik a hajából. - Köcce ezt a szép ajdándékot, öcsi, de rühellem a virágokat. A bimbósakat bírom. - böki ki és már a kezeiből a földre esik a növény.

Airie kezét lágyan emeli maszkjának ama nyilásához, mely ajkainál van. Kicsit elmosolyodik, halk kuncogás hallatszik, bár kérdéses, a lány kuncogott-e, vagy csak káprázat az egész - Mindenki abban a hitben éll, amelyben jó neki, nincs jogom ezt elvenni öntől Uram.
Szlengül:
A csaj a maszk szájnyílásához emeli a kezét. Elvigyorodik, picit kuncog, de fingom nincs, kuncogott-e vagy csak képzeltem. -Sokan abban a marhaságban élnek, amiiben akarnak, nem akarom tőled ezt elvenni, csávókám.

Airie lágy mozdulattal nyitja ki a bár ajtaját. Arcát megcsapta az enyhe vérszag, mely a vendégek poharaiban csörgedezik. Kicsit haboz, lépjen-e be, hisz jómaga még csak friss vámpir s emberi lénye még mindig bőzölög bőréből. Körbenéz, hátha találl valamilyen kellemes helyet magának.
Szelngül:
A csaj berúgja a bál ajtaját. Képébe csap a vér bűze, ami a csapatok poharából árad. Nem tudja, bemásszon-e vagy sem, hiszen ő még ujjonc és az emberi mivolta még árad belőle. Körülsandít, hátha talál magának egy mocskos széket, ahova ledobhatja magát.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat