Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

HayNEe^^ naplója


Lamerian [155949 AL], gazdája HayNEe^^
Ny.U.É.K.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/155949
Ny.U.É.K.

Kedves Olvasó!

Végre, egy kis csend és nyugalom vesz körül. Ez után az ünnepi felhajtás után, meg az előtte lévő "orvosról-orvosra" járást követően, nem is nagyon vágyhatok többre úgy gondolom.
Nem szeretem az ünnepeket.
Elvesztette azt a melegségét, jelentőségét ami régen volt. Ajándékvásárlás, rohanás, idegeskedés, kiötölni kinek mi kell... Ma már csak erről szól az egész. Aztán csodálkozik az ember, ha karácsony estéjére, annyi hangulata van az egészhez, mint egy elütött macskának a járda szélén.
Csak egy dolgot várok a karácsonykor.
Hogy maga a karácsony estéjének, meg előkészületeinek vége legyen. Hogy letudjuk, az amúgy szerintem tök fölösleges ajándékozást, és végre a család együtt legyen. Anya, Apa és a négy bátyám. Kellemes beszélgetések, vacsorázás... És utána következő napok, mikor itthon maradnak tesómék, és mint kiskorunkban, nyúzzuk egymást, arra kelek, hogy párnával ütnek, és a hajnalig tartó DVD-ések. Nem is tudom, hogy kellene ettől nagyobb vagy jobb ajándék bárkinek is...

És lám jött egy Új Év.
Új Év, Új Élet szindróma.
Tiszta lappal indulok. Ezt a lapot, november óta tartogatom, mikor születésnapomkor elhatároztam rengeteg dolgot, és belekezdtem az alapokban. És most, hogy már az alapok készen, indulhat a megvalósítás.
Nehéz lesz tudom.
De igyekszem bizonyítani. Kinek? Magamnak. Senki másnak nem akarok, csak magamnak. Nem érdekelnek mások... Vannak hozzám közel álló emberek, ő véleményükre, dolgaikra adok, de többet más idegen és kevésbé idegeneknek nem adok véleményére. Nem fog érdekelni, ahogy sok más dolog sem.
Minek?
Lehet nagyon énközpontú amit most leírtam, de másképp úgysem fogok tudni előrébb jutni. Ha minden apróságon kiakadok, csak magam teszem tönkre. Elég, ha csak olyan dolgokon izgulok, amiért tényleg megéri, és a jövőben alapozhatok rá.
"Ha befogom a szám, megerőszakol a világ!"

Nyugodt Új Évet Kívánok!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat