Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

fallci. naplója


Fallen Angel. [282021 AL], gazdája fallci.
2010-02-18

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/282021
2010-02-18

Kivételes alkalommal elkezdem megtölteni a Naplót gondolataimmal,mindennapjaimmal.
Ma egy nagyon kellemes napon vagyok túl,habár ezen a héten volt hangulatingadozás rendesen.Nem panaszkodhatom,hogy nincs.Az óráim is elfogadható tempóban teltek el,bár nem kellett volna Irodalomból írni,meg Énekből sem,de ez az élet rendje,nem panaszkodom.Holnap is dolgozathegyekkel lepnek el minket,ez a hét ilyen,majd a következőn lazítom.
Egyre nagyobb bennem az az érzet,amitől nem fogok február 27.-ig szabadulni,ugyanis szóbelire hívnak.Petrik Lajos Kéttanítási nyelvű.. Hát igen,ez az év már csak ilyen.De vannak benne szép pillanatok is.Ezért a kicsi örömért,ezért a kis semmiért mindjárt megéri élni.Ha van körölöttünk egy-két ember akik igazán szeretnek minket,nincs gond.Felvidítanak,önbizalmat adnak.Nem kell több milliárd ember körénk,én nem is várom el.
A márciusi hónapom eleje maga lesz a Pokol.De ez nem baj,hiszen én szeretek veszélyes vízeken evezni.Április 26.-án pedig kezembe kapom a bírósági kivégzésem.Vagy jó,vagy nem.Ha nem szépen lezuhanok a földre,s igazán fogom hasonlítani egy Bukott Angyalra.Egy hét múlva semmi bajom nem lesz,remélhetőleg.

Mindenkinek szép estét.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat