Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Évice naplója


Hernana [140756 AL], gazdája Évice
2010-08-05

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/140756
2010-08-05

VÍZÖNTŐ NŐ:
KÜLÖNLEGES, extravagáns,emancipált, szabad, nyitott, vibráló,
KÜLÖNC. ÉRDEKES, IZGALMAS, bátor teremtés.
Tulajdonságai: EREDETISÉG, függetlenség, szeretetreméltóság, KÁOSZ, SZÁRNYALÁS. A Vízöntő RENDKÍVÜLI személyiség, SOHA NEM LEHET UNATKOZNI MELLETTE. Tele van HUMORral, ötletgazdag, MINDIG KÉPES MEGLEPETÉST OKOZNI. KÉPTELEN ELFOGADNI AZ EGYHANGÚSÁGOT, a KORLÁTOKAT! A külvilág számára KÜLÖNCnek tűnhet.
Mozgása KECSES, hangjában van valami különös.
SOKSZOR KIISMERHETETLEN, HOL"furcsán" KOMOLY, HOL igen LAZA.
Mint nő, elbűvöli a férfiakat KÜLÖNLEGES, NEM MINDENNAPI külsejével. HA SZERELMES, a FELLEGEKBEN JÁR, ám az ő esetében a szerelem hamar elmúlhat, viszont könnyen vissza is térhet. A hagyományostól eltérő kapcsolatok a gyengéi.
MINDEN EMBERBEN MEG TUDJA TALÁLNI A SZÉPET. A HATALOM ÉS A PÉNZ NEM VAKÍTJA EL. LEGFŐBB VÁGYA, hogy a gondolkodásmódjával TARTALMASABBÁ, értelmesebbé tegye SZERETTEI és ISMERŐSEI ÉLETÉT. Sok ellentmodás van benne. PROVOKÁLÓ is tud lenni, FITTYET HÁNYva A NORMÁKRA. Életére jellemzőek a fordulatok. SZABADELVŰ, ÖNTÖRVÉNYŰ
RENDKÍVÜLI STÍLUSA VAN, ami miatt SOKAN IMÁDJÁK. Felismerései elképesztően találóak, de nem bántóak. Az a nagy betűs BOHÉM aki képes színt vinni mások életébe. De TÚLZOTTAN LÁZADÓ, ezért feladata a határok betartásának megtanulása.
Kiemelkedően INTELIGENS, OKOS művelt, kalandvágyó. OLYKOR KISZÁMÍTHATATLAN, szélsőségesen egyénieskedő. Sajnos e jegy szülöttei vannak a legkevesebben a föld kerekén.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat