Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Sára naplója


Vigyori pupu [211210 AL], gazdája Sára
2010-09-29

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/211210
2010-09-29

Úúúgy szeretek naplót írni. Van is egy. Azaz pont betelt a napokba. Ilyen A4-es volt, és 100 lapos. o.O És minden lapra csak egy nap kerülhetett, de sose maradt ki hely, teli írtam, és mindig szoktam rakni egy csomó szmáljit, meg mosolyt, meg a szélére színes feliratokat, meg minden ingyom-bigyót. :)))
~~~ ^-^ Jeeeahhh
Igen, kb. ilyen szintűeket. :3
Amúgy állandóan írni akarok. Mármint imádok történeteket írni. És ha az éppen nem megy, egyszerűen muszáj a fejembe írnom. Sokszor a könyveim-füzeteim látják kárát. A teknika füzetbe, ahová vázlatot kellett volna írni, mikroszkopikus betűkkel egy fél oldalt tele írtam, egész órán, azt ecsetelve, hogy borzalmas ez a technika, meg hogy mi az isten értelme van ennek.
Különben tényleg. A technika elvileg az életre készít fel. Akkor főzzünk órán, barkácsoljunk, varrjunk, vagy valami értelmeset már. Mi hasznom lesz egy nyomorult vázlatból? Semmi o.O soha el se fogom olvasni, le$zarom a technikát, csak így finoman.
No jó. Nem húzom fel magam. :}

Kicsit megint megfáztam. Hiába gyógyulok meg, mindig visszaesek. Erre mondaná nagymamám, hogy: "Mert mindig kivan a dereka, és nem vesz papucsot!"
Nem is szokott ki lenni. Utálom mikor hideg a derekam :S :D De itt végül is azon van a hangsúly, hogy rám tudjon erőltetni két tundrabugyit, 4 pulcsit, egy takarót, 8 zoknit, és aztán mosolyogva megállapíthassa, hogy: na így már fajin lány vagy! :D
pollllyééén egy dolog :}}
Szóval itt a zsepim, és már megint fújni kell. Biz' isten, az agyamra megy. Ilyen betegül pihennem kéne. Osztat holnap fizika doli, meg föci doga. Hát katasztrófa. o.O Most mondjátok hogy nem.

Amúgy írhatnék a rendes naplómba is. Mert ugyebár van egy másik, mert felkészültem arra, hogy az előző betelik. :} Meg az új az sokkal szebb, napraforgós kemény borítású... ♥ De én mégis ide irkálok. Nem tudom miért. Csak úgy jólesik. Gondolom ritka unalmas. Végig se olvassa senki. >.<
... Még énse :333



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat