Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Poéta naplója


Honululu [10345 AL], gazdája Poéta
A Drarry párosításról

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/10345
A Drarry párosításról

Drarry

Két esküdt ellenség összeboronálása… Tökéletes megfogalmazást erre a kategóriára egy ilyen fanfictionben találtam.

„Ron: Még Fred és Geogre mondta egyszer, hogy jó lenne összehozni titeket, hogy a kettőtök közt felgyülemlett feszültséget inkább az ágyban vezessétek le, mint egymás szétátkozásával.”

Épp ezért úgy gondolom, hogy ebben a kategóriában nem kéne a nagy világmegváltó szerelemre gondolni, hanem inkább a Roxfort végével együtt feledésbe merülő jó emléknek, kalandnak kéne megmaradnia.

És lám megint felüti fejét kedvenc írói társam, az irónia, mert az egyik kedvenc Draco & Harry történetem egy eljegyzéssel ér véget(kicsit giccses de aranyos). Eredetileg nem is tudtam, hogy drarry de mikor rájöttem nagyon megörültem neki, tekintve, hogy az egyik kedvenc párosításom.

Amiért viszont általában nagyon mérges szoktam lenni, hogyha a természetesség eléréséért a történet írója mindenkit bebuzít. Tényleg, el tud valaki is képzelni egy olyan szituációt, hogy Neville összejön egy magas fekete sráccal? Vagy azt, hogy Piton és Sirius összeházasodjon?
Ez a hiba leginkább a Szerelemterápia című műben fedezhető fel, Malfoy, Harry, Jess, Roberto (vagy Rodrigo?), komolyan mondom mindenki!

A másik, amit nem szeretek, ha Harryt egy tétlen kis szerelmes pöcsnek állítják be! Ő is egy fiú elvégre, nem? Kezdjen magával ő is valamit!
Ott van a macsó szőkeség, aki rá sem néz, ő meg csorgatja a nyálát, és arra vágyik mindennél jobban, hogy „Legalább egy éjszakát együtt tölthessek vele!”
Szó se róla ez még mindig jobb, mint amikor Draco teszi ezt. Elvégre, mégiscsak egy Malfoyról beszélünk, nem? Ha valami kell, neki azt megszerzi, méghozzá könnyedén.

Szóval minden írónak aki Drarry-t ír nagyon sok szerencsét kívánok, és kérem őket, hogyha ezt elolvassák, jegyezzék meg, de ne mindig tartsák be a javaslataimat! Mert akkor az összes dögunalmas és sablonos lenne, meg amúgy is, kivétel erősíti a szabályt, nem?



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat