Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

James Warren naplója


James W [16894 AL], gazdája James Warren
2012-01-01

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/16894
2012-01-01

ez egy másik oldalon bemutatkozásom.

Ha kérdezem, mindenki azt mondja, hogy elfelejtette az álmát. De nem értem miért. Az embereknek talán már nincsenek álmaik, vágyaik? Nincsenek helyek az elméjükben vagy a szívükben, ahová szívesen eljutnának? Nem szeretnének néha kiszabadulni ebből az unalmas, hétköznapi világból, egy másikba, ahol van varázslat, természetfeletti és csodák?
Az embereknek már nincs saját világuk. Nincs idejük. Vagy kedvük se. Mert hát, egy saját világ felelősséggel jár. Nem szabad magára hagyni, alakítani kell, szépíteni, és lakókat teremteni hozzá, akikkel együtt nevetsz, sírsz, harcolsz ezekben az álmokban.
De már ilyen nincs, mindenki a valóságban él. Nem veszik észre, hogy ez egy rendszer. Mindig, mindenki ugyanazt csinálja, és ugyanúgy, és nincs változatosság, és nincs csoda. Nem unjátok? Nem gondoltatok még bele? Senki nem szokott egy percre megállni, és eltűnődni, hogy "várjunk csak, mi is ez az egész? miért csinálom azt, amit? megéri ezt csinálnom?"
Nem, sajnos nem. Ti inkább a külsőségekre és az anyagi dolgokra adtok. De végül is valahol igazatok van. Aki szép, az nem álmodja magát gyönyörűnek, aki gazdag, nem álmod pénzzel, akinek van hatalma, nem lesz álmában a világ ura, és így tovább.
Nekem nincsen ilyesmim. Nincs anorexiás modell-alkatom, nem vagyok milliárdos, népszerű, tömegember, nem járok minden pénteken a kocsmába, hogy leigyam magam, nem cigizek, a zenéknek a szövegét nézem, nem veszek fel -10 fokban is miniszoknyát, nem érdekel a divat, és így tovább, sorolhatnám. Az egyetlen amim van, az a világ, ahová álmomban megyek, azok a személyek vannak az életemben, akikkel ott vagyok együtt.
Le kéne szállnom a földre? Talán. De az nem lenne érdekes. Ez a világ.. hát, nem is tudom. Nem tudom, milyen szó vagy kifejezés illene rá. Nemes egyszerűséggel talán annyi, hogy 'rossz'. A szó minden értelmében. Én nem akarok része lenni ennek a rendszernek. Köszi, de nem. Éljétek csak az unalmas kis életeteket, soha nem fogjátok megtudni, milyen is a valódi csoda és varázslat.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat