Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Tomi naplója


Döglött H@l [140089 AL], gazdája Tomi
2012-09-24

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/140089
2012-09-24

Hát sziasztok.
Bár nem hinném, hogy lenne manapság, aki épp tevenaplókat olvasgatna, tekintve, hogy mennyire leáldoztak a TeveClubnak az utóbbi időkben, de gondoltam nosztalgiázok egy kicsit, és körülnézek, mi a helyzet a régi teveismerősökkel. Ha valaki mégis épp a naplókat olvasgatja, nem valószínű, hogy pont az enyém, de azért tegyünk egy próbát :D:

Szóval, az érettségi megtörtént, elég jól sikerült, azonban maradtam 13. osztályos középiskolai tanuló. Ostobaság volt, mert nem érdekel ez a szakma, semmit nem értek hozzá, és valószínűleg bukás is lesz. Tehát inkább újraérettségizés 1 tantárgyból, és irány egy főiskola. Jó tanács: Mielőtt eldöntötök valamit, jól gondoljátok meg, mert egész életetekre kihat majd ez a döntés. Az enyémre is kihatott.

Más: Befejeztem a One Piece animét, mármint, nem fejeztem be, mert még legalább 15 évig menni fog. Csak behoztam, jelenleg az 565. résznél tartok. 3-4 hét alatt sikerült ennyit megnéznem, nem semmi teljesítmény, csak most 1 hetet várok az új megjelenésre :_(. Mindegy, én türelmes vagyok, így jobban megbecsülök 1-1 részt :D. Furcsa, sosem gondoltam volna, hogy egyszer lekötnek majd az animék, de hát tévedtem. Valószínűleg felfedeztem benne egy bizonyos dolgot, amely az amerikai rajzfilmekből már rég kiveszett: Találékonyság és fantázia. Hát sajnos, ez van. Ja, és a Fairy Tail-t is elkezdtem, bár ennek még csak nagyon az elején tartok (5. rész). De, idővel beérem ezt is. :)

Kissé szomorú vagyok. Eszembe jutott, mennyivel jobb volt régen minden. Ha a TeveClubot nézzük, mondjuk a csetet, kiábrándító. Emlékszem régebben átlag 3-400 teve volt fent, rettegtek az adminoktól, és előszeretettel szórakozgattak az idegrendszerükkel :). Most pedig: Alig elvétve 10-15 teve. Eltűntek a régi ismerősök is mindenhonnan. Akikkel 5-6 éve játszottam egy bizonyos MMORPG játékkal, azok is. Eltűntek az emberek MSN-ről. Hiányoznak, nagyon hiányzik mindenki :((. Emlékszem azokra az éjszakákba nyúló kockulásokra, és hogy mennyi virtuális barátot szereztem. Ez a baj ezzel, egyszer csak a barátok eltűnnek. Kivéve az igaz barátok. Ez nyálasnak tűnhet, de igaz. A mostani fiatal generáció (11-12 éves) sosem lesz olyan jó élete, mint anno nekünk volt, és nekünk sosem lesz olyan jó, mint a szüleinknek volt. A világ a saját sírját ássa, és ezt nem veszi, vagy nem akarja észrevenni. Sajnos, ez szomorú.

Majd még 1-2 hónap múlva jelentkezem. Ha szeretnél valamiről beszélgetni/kérdezni, nyugodtan írj levelet. Megetetni/itatni/taníttatni a tevéimhez még belépek, sajnos mást már nem lehet csinálni. Sajnos :((.

Sziasztok.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat