Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Brownie. naplója


Babám Szenyoríta [142047 AL], gazdája Brownie.
2014-01-05

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/142047
2014-01-05

~Vízöntő~

A francia forradalom jelszava "Szabadság, egyenlőség, testvériség" akár a Vízöntő-ember jelszava is lehetne. Ebből következik, hogy a hierarchiát nem szereti, a korlátokat nem viseli, a gátakat lerombolja. A saját elvárásainak szeret eleget tenni. Szellemi, értelmi adottságaival a gondolat területén is szabad teret követel. Személyes szabadságához ragaszkodik. Hűséges azokhoz, akikkel baráti kapcsolatra lép, a személyes szabadság tiszteletben tartásával.
Igazságérzete az egyenlőséget tartja mércének, így a kivételezést elítéli. Eszményeinek mindenkor hangot is ad. A reálisnak nevezett korlátozott maggondolások nem állják útját, az érzékfeletti világban találja meg az annyira keresett, eszményi beteljesülést.
Szereti a művészetet, a tudományt. Minden érdekli ami szokatlan. Él benne a megismerési vágy, hogy behatoljon a természt titkaiba. Szívesen belemélyed okkult kérdésekbe. Idealista, lelkesültségre hajló képzelete határtalan magasságokba ragadja és ez valódi alkotóművészetre képesíti.Magasabb rendű típus,becsületes, hűséges, türelmes, tapintatos, nemes lelkű, megbízható, természetes becsvágyú, jó diplomata.
Nagy igazságérzete jó békítővé teszi. Akarata erős, állhatatos, akadályt nem ismerő. Legjellegzetesebb tulajdonsága az emberszeretet és a szociális érzék. Nagyon finom érzésű, eszmevilágában eltér a mindennapitól, ezért az emberek csak ritkán képesek megérteni. Emberismerete szinte látnoki, megérzi más emberek terveit, szándékait.
Szeretetre méltó és társaságkedvelő annak ellenére, hogy Szaturnusz-hatásként néha igényli az elvonultságot, mikor elmélyedhet gondolataiban. Mivel a kivárás embere, szándékait nem árulja el, s hogy ez sikerüljön neki, álarcot tesz fel.

Könnyen felindul, de hamar meg is bocsát és visszatér víg kedélye. Kedélyállapot-hullámzása a felhőkben járó idealizmus és a lehangoltság között gyakori.
Az Uránusz minden szülöttjét többé-kevésbé különcködővé teszi, ezért fellépésében sokszor mutatkozik meg valami különös kiszámíthatatlanság. Életében az Uránusz gyakran idéz elő hirtelen változásokat, sorsfordulókat.
Feltűnően jó a matematikai képessége. Kitűnő filozófus válhat belőle, de bölcsessége mellett egy-két bizarr gondolat is kiütközhet.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat