Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

dettike naplója


gyemantbaba [88059 AL], gazdája dettike
Ezer éve

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/88059
Ezer éve

El sem hiszem, ez az oldal az ég világon semmit nem változott. Mekkora nosztalgia... Mostantól megint minden nap etethetem a kis tevémet, aki már több, mint 10 éves!!! Ez mi durva? :D
Egyébként így visszaolvasgattam a naplómba írt dolgokat... hát már rég volt. Inkább a jövőbeli énemnek írogathattam őket, mert nekem nagyon tetszett. :) Így ha még eltelne pár év mire ebbe a naplóba nézek, leírom, hogy most mi van velem.
Időközben szereztem egy BSc diplomát (BME-vegyészmérnök) most januárban.Épp MSc-re járok (gyógyszervegyész, ugyanott) Van egy barátom már majdnem 2,5 éve, és együtt is lakunk már egy jó ideje. Most öcsém is nálunk lakik, mert szeptemberben kezdett Pesten egyetemre járni. Van egy cicánk, Kázmér, aki áprilisban lesz 1 éves. Róla töltök majd képet a bejegyzéshez.
Tegnap volt Karesz 30. szülinapja, csináltam neki bakonyi betyár levest cipóban, meg rendeltem egy jó nagy fekete erdő tortát.
Van frufrum, nem túl rég óta, de eléggé megtetszett :) Majd úgyis megunom. Na és most bemásolom Bogi barátnőmnek a Bélás napos bejegyzésemet.. :D
Pusz,
Detti



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat