Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Möraja naplója


Pacsmag teve [185653 AL], gazdája Möraja
2014-05-30

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/185653
2014-05-30

Nanicsak. Milyen sok dolog változott itten :D
Kétlem, hogy sűrűn írnék majd ide, esetleg olykor-olykor, ha olyasmi történik, ami érdemes rá. Ez most kissé az, hisz utoljára még 2005-6 környékén jártam a TeveClubbon, és az sem tegnap volt. Az internet nagy bejövetelkor alkottunk tevét anyukámmal, volt vagy 5-6 darabunk is, nevelgettük őket, és sehogy se emlékszemvissza arra, hogyan és miért hagytuk el végül őket. Talán a sok munka, tanulás, hasonlók miatt. Nekem ott volt a pályaválasztás, majd érettségi, stb. Rengeteg idő, és sül is arcomról a bőr, hogy így elfeledkeztem szegény Pacsmagról.
Pár hete néztem vissza ismerkedni az új rendszerrel, no meg tevémet is visszaszerezni, de csak így a Pacsmag név már elkelt, mióta utoljára itt jártam. Lett végül a végére egy teve is toldva, ha már figyel egy régi, fiatalok által talán már nem is ismert magnókazetta a polcomon "Pacsmag teve részére" felirattal, s amit még egy régi-régi osztálytársamtól kaptam valamikor az őskőkorban :)
Pacsmagot bár elvesztettem, de utódját talán sikerrel fogom nevelgetni, így, felnőttebb fejjel, jobban odafigyelve, a világot jobban megértve.
Szóval üdv mindenkinek.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat