Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

G.I. naplója


Charlie Sheen [123803 AL], gazdája G.I.
2015-01-31

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123803
2015-01-31

Karavanunk Masodik heten is tul vagyunk...

Utunk meses homokduneken s delibabokon at vezet. A nap oly fantaziakat vetit fejunkbe melyeket eddig csupan szuszizva lathattunk. A csapatunk egyre jobban osszefonodik. Egyre messzebbre s gyorsabban jarunk..

Latom ahogy csillan a szemeben a feny mikor beszelunk , ahogy boldog ahogy egyutt vagyunk. S ez engem is megboldogga tesz, nem csak en orulok minden percnek mit megoszthatok e meses lennyel, hanem o is. ^^

De valami furcsa valami neha bant. Mikor kozeledesem tul atlatszo, mikor gondolataim kifolynak a fejembol. Egy ovatos stopjelet kapok szivem valasztottjatol. Nemtudom hogy ez csak a masik Teve miatt van kivel most egyutt bandukol.. S megvedeni kivan mig ezen utrol leterni nem tud.. Vagy mert o mashogy kozeledne felem.
OOOOO nagy egi teve, en varok varok e csodas lenyre ameddig csak kell ameddig csak szukseges. De ooo nagy teve kerlek kerlek nehagyd hogy valaha is Friendzoneolva legyek. E gyonyoruseg mar a baratom, de ugyerzem tobbis annal. Ugyhiszem s ugyerzem hogy nem csak nekem. Csak a franya idozitesunk mi nem tul remek.
Oooo kerlek Oooo nagy teve, ne hagyd hogy a langok orokke elvesszenek.
Vegtelen es veszedelmes, fajdalmas s kozben megis oly konnyu.. Ilyen meg nemvolt igy meg nemereztem.. Azthiszem a szerelem egy uj ertelmere leltem.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat